- 11,336
- 4,154
- 113
.Arka planda 3 unuzden 2 kişi çekeceğim bilginiz olsun dürüstlüğüme güvenin ama görsel falan buraya atmayacağım bilginiz olsun
.Arka planda 3 unuzden 2 kişi çekeceğim bilginiz olsun dürüstlüğüme güvenin ama görsel falan buraya atmayacağım bilginiz olsun
Kanka yanlış konu degimi burasiDost kendi 2 kisi çeksin artık kime çıkarsa resmi ataf zaten buraya goruruz
O konu kilit aldı diye burdayi dostLan gidin başka yerde yapın delimisiniz hahahahha
Hemen 1 dk sürcek verdiğimiz rahatsızlıltan dolayı kusura bakmayın beyler. Şikayet için: 534 000 00 00😅😅Lan gidin başka yerde yapın delimisiniz hahahahha
Dost konu kilit oldu dağıtım olmadan ondan burdayzKanka yanlış konu degimi burasi
Neden konu yu rol sahibi demeden kitlenmez kiDost konu kilit oldu dağıtım olmadan ondan burdayz
Daimon shellac cağırdı 3 de 2 cek diye daimonda haklı olarak bu rol istediğine atarsın deyip kitledş hacımNeden konu yu rol sahibi demeden kitlenmez ki
Metin benim konumu kirlettin 250 YTL ceza@Berkay26
@Aktas25
Yeni konudan IBAN yazın çekim gelince 250 şer rolling bakiyesi atılacak. @aminisego kesene bereket tekrardan
Eyw kesene bereket dostum@Berkay26
@Aktas25
Yeni konudan IBAN yazın çekim gelince 250 şer rolling bakiyesi atılacak. @aminisego kesene bereket tekrardan
Özür dilerimMetin benim konumu kirlettin 250 YTL ceza
Rolde cekilis olmaz ki zaten rol sahibi dilegine ulasir bilmiyormu o cahil bunu puabaDaimon shellac cağırdı 3 de 2 cek diye daimonda haklı olarak bu rol istediğine atarsın deyip kitledş hacım![]()
Hiç bir şey yapamazsın 250 kestim cezanıÖzür dilerim
Vicdan yaptı heraldd biri dişarda kaldı diye 😅😅Rolde cekilis olmaz ki zaten rol sahibi dilegine ulasir bilmiyormu o cahil bunu puaba
Gizli dosya😂Kanka yanlış konu degimi burasi
3 kişi sıkı takip etti hak geçmesin dedimRolde cekilis olmaz ki zaten rol sahibi dilegine ulasir bilmiyormu o cahil bunu puaba
Güzel olur böyle 3/5 kişi faydalanınca@Berkay26
@Aktas25
İyi yaptın dost3 kişi sıkı takip etti hak geçmesin dedim
3 e bölmek daha adaletliyfi ama neyse...3 kişi sıkı takip etti hak geçmesin dedim