- 6,797
- 4,936
- 113
Tebrikler ikramiye kazandınız çok mantıklıHedefe ulasirsak 3 dosta ulasiriz
Ekli dosyayı görüntüle 331929
Tebrikler ikramiye kazandınız çok mantıklıHedefe ulasirsak 3 dosta ulasiriz
İki kişilik işlem yapYakcaz abim uzun zaman sonra biraz bi düştük
Eyvallah abim bizi onursuz kişiliklere lütfen bir araya getirmeyin rica ediyorum seviliyorsun bunuda çok çok iyi biliyorsun bak abinin senin hakkindaki düşüncelerini iyi okuAçıklamayı gereken yere yapmak lazım diye düşündüm.. bu arada bir yanlış anlaşılma olmuş @AndersonTalisca dan özür dilerim arkadaşlar

Baş tacisin dost eyvallahEyvallah abim bizi onursuz kişiliklere lütfen bir araya getirmeyin rica ediyorum seviliyorsun bunuda çok çok iyi biliyorsun bak abinin senin hakkindaki düşüncelerini iyi okuEkli dosyayı görüntüle 331938
Bi daha olmasınAçıklamayı gereken yere yapmak lazım diye düşündüm.. bu arada bir yanlış anlaşılma olmuş @AndersonTalisca dan özür dilerim arkadaşlar
Bana sarman icin once baskan i cignemen lazim dostSanada saracamsıra sana geliyor
![]()
Kesinlikle katılıyorum zaten @Beşiktaş benden umumiyetle çekinir abi der🤪🤣Bi daha olmasın
Hani şu bizim baklava işi ne oldu ise başladın aylığı aldınBana sarman icin once baskan i cignemen lazim dost![]()
Bol şanslar 🙏Hedefe ulasirsak 3 dosta ulasiriz
Aw bi aydir calisiyom bi haftalik para vermisler alamadik daha bu ayin bitmesini bekliyozHani şu bizim baklava işi ne oldu ise başladın aylığı aldın![]()
Hoşgeldin kardeşimBol şanslar 🙏
Hoş buldum rahatsizim onun için giriş yapamıyorum rahatsızım 😊🙏Hoşgeldin kardeşim
Geçmiş olsun kardeşimHoş buldum rahatsizim onun için giriş yapamıyorum rahatsızım 😊🙏
Gecmıs olsunHoş buldum rahatsizim onun için giriş yapamıyorum rahatsızım 😊🙏