- 49,330
- 54,139
- 113
Cay mi simdi bulamadım valla puahYok sana Bir ipucu vereyim. Çay
Cay mi simdi bulamadım valla puahYok sana Bir ipucu vereyim. Çay
En sevdiğim çay doğuş çay en sevdiğim yemek haşlama @TommyEganYok sana Bir ipucu vereyim. Çay
Son dönemde bu şekilde konu açıp millet slota girip sıfırliyor forumda kimsenin kimseye saygisi kalmadı artıkAynen sadece secim yapıp paylaşmış ben öyle günde 10 roll açarım 😀😀
Tommgyegani etiketledin de 'S' demedik ki kral. O fena değildir.En sevdiğim çay doğuş çay en sevdiğim yemek haşlama @TommyEgan
Patlat 1 er k bize @vurucu999 kardeşimle slotta katlayip dönelimSon dönemde bu şekilde konu açıp millet slota girip sıfırliyor forumda kimsenin kimseye saygisi kalmadı artık
1.adım bol şansSon dönemde bu şekilde konu açıp millet slota girip sıfırliyor forumda kimsenin kimseye saygisi kalmadı artık
O Kardeşimdir benim S rap şarkı sözü bu dediğim Tommy de rapçi ondan dedimTommgyegani etiketledin de 'S' demedik ki kral. O fena değildir.
La o kadar kupon yaptım gelsin size ulasayim diye 1 kuponum bile gelmedi piahPatlat 1 er k bize @vurucu999 kardeşimle slotta katlayip dönelim
Gelir bu bolsans puaha1.adım bol şans
2016 yapımı bir film mi hatta 4 harfli?O Kardeşimdir benim S rap şarkı sözü bu dediğim Tommy de rapçi ondan dedim
Bidahakine etiket at daha heyecanlı oluyor o zman hahdgdLa o kadar kupon yaptım gelsin size ulasayim diye 1 kuponum bile gelmedi piah
Aynen aynen o topa tutar bizi ayiktirmayalim2016 yapımı bir film mi hatta 4 harfli?
Para bulabilirsem ole yaparım pauhaBidahakine etiket at daha heyecanlı oluyor o zman hahdgd
Bizim bir bu kadar da yerin altında var tahirim😂😂Aynen aynen o topa tutar bizi ayiktirmayalim
6 okka da biz de var kardeşim HgdgsBizim bir bu kadar da yerin altında var tahirim😂😂
Şuan şu şekilm
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Ahada gercek kupon agliyorum pquhaBol şans şans bizimle olsun Ekli dosyayı görüntüle 947857
Gelirse kupon bedeli devir kardeşimAhada gercek kupon agliyorum pquha
Diger kusurati neden basmadin dost pauahGelirse kupon bedeli devir kardeşim
O kadar risk almak olmazdı üzmücek miktar bastımDiger kusurati neden basmadin dost pauah