- 23,843
- 15,857
- 113
ZlotO sitelerde spin saklama yemez oyun açık kaldığı sürece bonus çevrimi bitmez ben denemeye çalıştım yemeildi umarım sen yedirirsin
ZlotO sitelerde spin saklama yemez oyun açık kaldığı sürece bonus çevrimi bitmez ben denemeye çalıştım yemeildi umarım sen yedirirsin
Vallahi haberim yok şu anOzaman @Hayroo nerde
Tahmin ettim yemez ama dene açık kalacak bonus nekadar oynarsan oyna izin vermeyecektir ama yanlış yönlendirmeyim yine dene
@Brn2nlSelamünaleyküm beyler x sitede 1 at 2 yap 3 cek aldım oyun x10 da 7500 verdi 1 spin kala çıktım oyun bitmedi nasıl çekebilirim bunu kasa 800 oyunu bitirirsem kasa direk 3 k ya sabitlenecek
🤬Vallahi haberim yok şu an
Kaynedecek bişeyi yok denesin en fazla 800 erir. Spini açar yine çeker parasınıTahmin ettim yemez ama dene açık kalacak bonus nekadar oynarsan oyna izin vermeyecektir ama yanlış yönlendirmeyim yine dene
Anlarlar bence de örnek 800 u 2k yaptım diyelim 3 çektim tekrar aldım bu oyuna girdim bet çevirmeden Anlarlar direk ödeme yapınca.neyse 5000 silinecekTahmin ettim yemez ama dene açık kalacak bonus nekadar oynarsan oyna izin vermeyecektir ama yanlış yönlendirmeyim yine dene
Tamam reıs görürürsen selam soleVallahi haberim yok şu an
Dost anlamazlar ama bonus anaparaya geçmiyor oyun açık kalınca eğer anaparaya geçerse yerler zatenAnlarlar bence de örnek 800 u 2k yaptım diyelim 3 çektim tekrar aldım bu oyuna girdim bet çevirmeden Anlarlar direk ödeme yapınca.neyse 5000 silinecek
Aynen dost denesin dedin gibiKaynedecek bişeyi yok denesin en fazla 800 erir. Spini açar yine çeker parasını
Gerek kalmadı oyuna girmeden görev başarılı dedi 🙂Dost anlamazlar ama bonus anaparaya geçmiyor oyun açık kalınca eğer anaparaya geçerse yerler zaten
zlot grup ise unut betco pronet vs ise söyle bakarızSelamünaleyküm beyler x sitede 1 at 2 yap 3 cek aldım oyun x10 da 7500 verdi 1 spin kala çıktım oyun bitmedi nasıl çekebilirim bunu kasa 800 oyunu bitirirsem kasa direk 3 k ya sabitlenecek