Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep7575 | Perşembe Kuponu

Kupon Miktarı
780
Kupon Oranı
5.78

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,304
5,140
113
Gürcistan son 1 faul kaldı yine kahpelik olmaz umarım

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,304
5,140
113
Sağlık olmasın yerin yedi kat dibine girsin bu iddaa ve oynatanlar 😡😡😡🤮🤮 şerefim namusum arım dinim üzerine yemin ederim burda bu iddaa bitmiştir...
Aklı olan bırakır daha öncede bıraktım dedim kupon paylaştım bu kez dinim üzerine yemin ederim bitti Antepliyi de mahfettiler bu saatten sonra bambaşka bir hayata başlıyorum Allah'a emanet olun artık Antepli yok !!!

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,104
8,300
113
Sağlık olmasın yerin yedi kat dibine girsin bu iddaa ve oynatanlar 😡😡😡🤮🤮 şerefim namusum arım dinim üzerine yemin ederim burda bu iddaa bitmiştir...
Aklı olan bırakır daha öncede bıraktım dedim kupon paylaştım bu kez dinim üzerine yemin ederim bitti Antepliyi de mahfettiler bu saatten sonra bambaşka bir hayata başlıyorum Allah'a emanet olun artık Antepli yok !!!
Yeni hayatında başarılar dilerim

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,993
4,336
113
selam