Gelir mi bilmem artık nasip..
Ekli dosyalar
-
136.9 KB Görüntüleme: 31
-
43.6 KB Görüntüleme: 29
Sende yine şans var bro hele bir bak faul geldi mi valla sinirimden bakmıyorumNabalım
BananeSende yine şans var bro hele bir bak faul geldi mi valla sinirimden bakmıyorum
Kanguru yap bir kupon 😁Nabalım
Para at yapalım bende para yokKanguru yap bir kupon 😁
Bende de yok batışPara at yapalım bende para yok
Ben konuya yorum yaptım diye geldiFaul geldi kaldı 3
La basketbol bitmek üzereymiş umarım ibnelik onda da olmazBen konuya yorum yaptım diye geldi
Faullerle gelir skor yakınLa basketbol bitmek üzereymiş umarım ibnelik onda da olmaz
Sağlık olmasın yerin yedi kat dibine girsin bu iddaa ve oynatanlar 😡😡😡🤮🤮 şerefim namusum arım dinim üzerine yemin ederim burda bu iddaa bitmiştir...sağlık olsun
Bol şanslarGelir mi bilmem artık nasip..
Yeni hayatında başarılar dilerimSağlık olmasın yerin yedi kat dibine girsin bu iddaa ve oynatanlar 😡😡😡🤮🤮 şerefim namusum arım dinim üzerine yemin ederim burda bu iddaa bitmiştir...
Aklı olan bırakır daha öncede bıraktım dedim kupon paylaştım bu kez dinim üzerine yemin ederim bitti Antepliyi de mahfettiler bu saatten sonra bambaşka bir hayata başlıyorum Allah'a emanet olun artık Antepli yok !!!
selamSağlık olmasın yerin yedi kat dibine girsin bu iddaa ve oynatanlar 😡😡😡🤮🤮 şerefim namusum arım dinim üzerine yemin ederim burda bu iddaa bitmiştir...
Aklı olan bırakır daha öncede bıraktım dedim kupon paylaştım bu kez dinim üzerine yemin ederim bitti Antepliyi de mahfettiler bu saatten sonra bambaşka bir hayata başlıyorum Allah'a emanet olun artık Antepli yok !!!