Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Araba Önerisi

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,156
3,165
113
Hocam dediğim gibi hiç bir bilgim yok araba kullanmak hakkında ama sanırım öğrenebilmek için manueli öğrenmeden tam anlamıyla öğrenemem diye düşünüyorum genel olarak otomatik veya manuel diye özel bir ayrımım yok sadece uygun bütçe bir de acemiliğe uygun şeylere bakıyorum
kral şehir içindemisin dışındaamısın istanbuldaysan manuel önermem otomatikte söyleyebilirim istersen

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,204
6,283
113
Toyota al sadece yagını suyunu degiştirmeyi ogrensen yeter sanayi diye bisey gormessin ..

Ekrem38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,181
386
83
Honda cıvıc 2002 vteck var beyler arac temiz işgilenen olursa

zafer685

TR[🟩][⬜]16
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,544
1,343
113
İlk araba her zaman Şahin Doğan Kartal 106 Civic Corolla falan olmalı p*ç edecen jant lastik air vura kıra binecen al sat arkası gelir zaten

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,281
10,468
113
Al clio tam senin ayarında şu anda.Araba küçük rahat rahat girdi çıktı yaparsın İstanbul trafiğinde.Olası bir durumda parça sıkıntısıda çekmezsin hemde bültçene uygun eğlenceli sürüşü olan bir araba

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,416
1,916
113
Arkadaşlar merhaba 28 yaşındayım genel olarak araçlara ilgim olmadığı için hiç araba vesaire kullanmadım ehliyeti de bu sene almayı düşünüyorum. Dediğim gibi hiç araba kullanmadım hayatımda ehliyetten sonra bir araba almayı düşünüyorum ama yeni başlayan birine uygun fazla masraf çıkartmayacak kullanımı kolay vesaire olan modellere bakmak istiyorum 500-600k civarı çok yüksek olmayan bir şey almayı düşünüyorum tecrübeli arkadaşların model önerilerine ve alırken nelere dikkat etmem gerektiği konusunda tavsiyelerini bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
Dodge nitro al gittiğin yerde ben burdayım dersin.
Tek sıkıntısı parça ve anlayan usta az bulunuyor

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,199
1,939
113
Fiorino otomobil ruhsatlı al 2015 2012 arası kasa o paralara temizini bulursun

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
162
43
Honda,Toyota grubuna bak işi çözene kadar kafan ağrımasın,parçasını kolay bulursun,diğerlerine göre fiyatta makuldür.Canın acımaz eşşek gibi binersin.

TanerDark

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
257
108
43
Arkadaşlar merhaba 28 yaşındayım genel olarak araçlara ilgim olmadığı için hiç araba vesaire kullanmadım ehliyeti de bu sene almayı düşünüyorum. Dediğim gibi hiç araba kullanmadım hayatımda ehliyetten sonra bir araba almayı düşünüyorum ama yeni başlayan birine uygun fazla masraf çıkartmayacak kullanımı kolay vesaire olan modellere bakmak istiyorum 500-600k civarı çok yüksek olmayan bir şey almayı düşünüyorum tecrübeli arkadaşların model önerilerine ve alırken nelere dikkat etmem gerektiği konusunda tavsiyelerini bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
Kardeşm bende eğitimdeyim şuan haftaya 25 nde direksiyon sınavım var ben normal şsrtlarda otomatik kullanıcam ama manuel ehliyet alıyorum daha zevkliymiş onu anladım araç alacaksan gir katılımevime peşinat öde alacağın araç miktarı verdipin peşinattan düşer düzenli ödeme yaptığında 5 ay sonra araba alabiliyorsun benimde aklımda nissan qasqai ford kuga opel grandland X var