Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Araba Önerisi

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,027
813
113
Arkadaşlar merhaba 28 yaşındayım genel olarak araçlara ilgim olmadığı için hiç araba vesaire kullanmadım ehliyeti de bu sene almayı düşünüyorum. Dediğim gibi hiç araba kullanmadım hayatımda ehliyetten sonra bir araba almayı düşünüyorum ama yeni başlayan birine uygun fazla masraf çıkartmayacak kullanımı kolay vesaire olan modellere bakmak istiyorum 500-600k civarı çok yüksek olmayan bir şey almayı düşünüyorum tecrübeli arkadaşların model önerilerine ve alırken nelere dikkat etmem gerektiği konusunda tavsiyelerini bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
Dost eger 2 el alacaksan honda civic benzinlilere bakablrsn hem 150 170 arasi km bak egea urban full paket 650 700 falanda bulablrsn rahat hem daha iyi hemde model olarak cabuk giden araclar 800 falan cikarsanda ford focus oneririm dizel canavar gibi ama dedigim gibi model model git bence zararda etmezsn.

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,027
813
113
Kardeşm bende eğitimdeyim şuan haftaya 25 nde direksiyon sınavım var ben normal şsrtlarda otomatik kullanıcam ama manuel ehliyet alıyorum daha zevkliymiş onu anladım araç alacaksan gir katılımevime peşinat öde alacağın araç miktarı verdipin peşinattan düşer düzenli ödeme yaptığında 5 ay sonra araba alabiliyorsun benimde aklımda nissan qasqai ford kuga opel grandland X var
Dost manuel cok iyi ama sehir icinde bir sure sonrw sol ayak pert otomatik daha rahat ama sansizamanlarda sorun cikartabiliyor tabi

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,558
2,544
113
Arkadaşlar merhaba 28 yaşındayım genel olarak araçlara ilgim olmadığı için hiç araba vesaire kullanmadım ehliyeti de bu sene almayı düşünüyorum. Dediğim gibi hiç araba kullanmadım hayatımda ehliyetten sonra bir araba almayı düşünüyorum ama yeni başlayan birine uygun fazla masraf çıkartmayacak kullanımı kolay vesaire olan modellere bakmak istiyorum 500-600k civarı çok yüksek olmayan bir şey almayı düşünüyorum tecrübeli arkadaşların model önerilerine ve alırken nelere dikkat etmem gerektiği konusunda tavsiyelerini bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
Dost hic kafani agritma 500 600 yap filtreyi markayida renault ve hyundai sec , siralamayi en yuksek yil yap kafana yatani yapistir gec. Diger markalara bulasma

cgslmali1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,006
299
83
bence biraz daha birikim yp azmet daaha iyi bir araç düşün

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,174
11,602
113
Ben de ehliyet almadım. 2 kere parktan bıraktılar tekte sokmama rağmen yokuşta park ettim hem de parkur öyleydi. Neymiş, tekerlek kaldırıma daha yakın olacakmış 3cm yok dediğiyle lastiğin konumunun. O zaman bu kadar park edemeyen adama kim ehliyet verdi? 65 yaşında adamı gözlemci yapmışlar. Aracı istop ettiren arkadaşım geçti ben geçemedim. Sonra dedim sokarlar, bir dahada girmedim sınava. Belki ben de tekrar denerim bir ara. Bu bahsettiğim çok uzun zaman önce tabii

muhtar62

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
731
169
43
migrostan 4 tekerlikli market arabası alabilirsin

Ekrem38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,181
386
83
Beyler bende bşr honda var satamıyom 3 aydır bunun kolay satma yolu yokmu değerinde arabada iyi yani sorunu yok varmı bilen arladaslar borclar sıkıştıryor biran omce vermem lazım

blackwonna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
434
815
93
2015 jetta vardı passata da bindim ama değişmem pederin borcundan sattık biraz daha sık dişini derim ben aldım 500-600 bandında hiç memnun değilim

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,920
3,451
113
:D

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,261
4,395
113
200 k civarı Şahin al tamiri parcaları ucuz 6 ay kullan acemiliği atlattın mı bütcene göre yüksek model bakarsın

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,579
9,936
113
Kurbanda bende almayı düşünüyorum 600 700 bine bir kac sene götürse yeter hatchback bakıyorum parasini şirket ödeyecek o yüzden bütçe öyle clio götürür mü birkaç sene bizi