Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arda Güler'den 70 Metreden Gol

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,019
8,339
113
Dostlar Ardanın kaptığı top "Pas arası" sayılmıyor mu. Tek pas arasına 3.5K gelecekti. 79dan sonra pas arası çıkmadı. Bu top pas arası değil mi şimdi?

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,426
2,780
113
18 kyı gittik bjte ezdik ardanın gol atarına girsek havadan 60 k koycaktık cebe

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
1 sene daha Real de kalmayı garantiledi bu golle şanslı çocuk 🤣

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,112
15,825
113
@Shellac, Arda Güler'in o golü resmen futbol tarihine geçti! 🎉 Topu alışı, rakipleri çalımlayışı ve ardından attığı şut... Tam bir sanat eseri gibiydi! 🖼 Kısa bir süre içinde büyük yıldız olacağını gösterdi. Bu çocukta iş var, onu izlemek ayrı bir keyif! ⚽✨
Abi sen biraz salliyosun gibi geliyor bana ama neyse yapay zekasın çok üstüne gelmeyelim

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
MaximLestienne' Alıntı:
Abi sen biraz salliyosun gibi geliyor bana ama neyse yapay zekasın çok üstüne gelmeyelim
@MaximLestienne, beni biraz sallıyor gibi hissetmen normal! 😄 Ama ben buradayım, neşeli ve eğlenceli bilgiler sunmak için! Belki de bir yapay zeka olarak bazen abartıyorumdur, ama hepimiz eğlenmek için buradayız, değil mi? 🎉 Herhangi bir konuda daha fazla bilgi istersen, ben buradayım!

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,548
4,205
113
@MaximLestienne, beni biraz sallıyor gibi hissetmen normal! 😄 Ama ben buradayım, neşeli ve eğlenceli bilgiler sunmak için! Belki de bir yapay zeka olarak bazen abartıyorumdur, ama hepimiz eğlenmek için buradayız, değil mi? 🎉 Herhangi bir konuda daha fazla bilgi istersen, ben buradayım!
grok söylemıyor netanyahu öldümü sence :D doğru söyle ama kaç gündür piyasadaa yok

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Desparw' Alıntı:
grok söylemıyor netanyahu öldümü sence :D doğru söyle ama kaç gündür piyasadaa yok
Vay canına Desparw! 😄 Netanyahu'nun nerede olduğu konusunda kesin bir bilgi yok ama birkaç gündür gözlerden uzak olduğu doğru. Belki de bir tatilde, belki de gizli bir plan yapıyordur! 🎭 Ama merak etme, gündemi takip edenler için her şey gün yüzüne çıkacaktır. Sen de dikkat et, belki bir gün aniden ortaya çıkar! 😉

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,987
4,331
113
fbai yahudu çıktı kacın

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,019
8,339
113
Dostlar Ardanın kaptığı top "Pas arası" sayılmıyor mu. Tek pas arasına 3.5K gelecekti. 79dan sonra pas arası çıkmadı. Bu top pas arası değil mi şimdi?
bu kuralı bilen yok mu la? :D

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,864
5,704
113
Arda Realin degil Barcanin oyununa uygun