Ben tg ile üye oldum gelecek mi yaniBir site var email istiyor girişe diğeri kullanıcı adı ama o nasıl olcak eklenmedi 1saat oldu
Ben tg ile üye oldum gelecek mi yaniBir site var email istiyor girişe diğeri kullanıcı adı ama o nasıl olcak eklenmedi 1saat oldu
Kral doğru söylüyor, ama neden yesto Wallet yazan taraftan üye olursan seni telegram bota yönlendiriyor, sonra oraya kod geliyormaile gelmıyor tg aynen
Ben telegram ile üye oldum boşu boşuna eklenirse kahr olayımKral doğru söylüyor, ama neden yesto Wallet yazan taraftan üye olursan seni telegram bota yönlendiriyor, sonra oraya kod geliyor
Yok KRAL olmadiTG yönlendiren siteden eklenen oldumu
Ne ara eklendi kanka sen tg deni üye oldunbana eklendı bu arada
Aha banada ekledi valla demekki doğru yerden üye olmuşuz şimdi siteye nasıl atcaz bunu100 tl verirse sallarız 10 orana ya tutarsa 😄
Sag tarafta parayı siteye aktar yazıyor reisYesoddaki 100 tlyi nasıl atcaz siteye
Siteye aktar var oraya bas gönderBEYLER DESTEK DİOKİ 400 YATIRIN HESABA SONRA SİTEYE 500 ATIN 100 TL ATMA İMKANI YOKMU BİRİ AÇIKLASIN
Tahir dost 100 tl atılmıo sen nasıl attın 500 min dioNe çok ortak noktamız var hwhw
Kral yazıyor herkes canla başla sana tarif ediyor ya 😀Tahir dost 100 tl atılmıo sen nasıl attın 500 min dio