- 7,917
- 2,640
- 113
Dost en baştan bu yana zaten biz vardık bize mi tavır göstermek istiyorsun onu anlamadım adam zaten 3 adım gelirse 2 kişiye ödül demişArkadaşlar yazmayın adam sadece istediği kişilerin yazmasını istiyor herşeyi kurmuş kafasında
Dost en baştan bu yana zaten biz vardık bize mi tavır göstermek istiyorsun onu anlamadım adam zaten 3 adım gelirse 2 kişiye ödül demişArkadaşlar yazmayın adam sadece istediği kişilerin yazmasını istiyor herşeyi kurmuş kafasında
Aynen öyle altyapılar ara ara bunları yapmazsa olmaz zaten dostBu maçta sonlarda bağlantı hatası oldu ondan geç sonuçlanıyor resmi skoru bekliyordurlar altyapısı
Ben bosuna zamaninizi calmamak icin belirttim.Arkadaşlar yazmayın adam sadece istediği kişilerin yazmasını istiyor herşeyi kurmuş kafasında
Bol şansBen bosuna zamaninizi calmamak icin belirttim.
Kuponun gelip gelmeyecegi de belii degil.
Ben forumda kimseyi tanimiyorum. Roll acarkende en bastan takip eden iki kisi diye dusunmustum.
2 kuponuda sonuna kadar takip ettikleri icin bu 2 kisiye vermeye karar verdim.
3. Kuponun sonunda degilde simdi belirtmemim sebebi sizin zamaninizi calmamak icindi ama sen simdi bana laf sokuyosun aklinca
Bol şansSon adim
Hadi bol şanslar dost mutlu bitirelim won olsunSon adim
Sana ne tavır gösterecem sen kimsin ki bende 5.6 dk sonra gelmişim ilk sen yazdın diye senmi hak kazanmış oluyorsun ki buda beni ilgilendirmez burda demek istedigim daha rol bitmeden 2 . Adımda isim belirlemesi bana göre yanlış sonra böyle seni gibi havalanmasına sebep oluyor insanlarin benim fikrim düşüncem bu senin yaran mi var gocunuyon üstüne aliniyon diğer adam niye bişi demiyor bakalım mi kaç tane mesaj atmışiz bu konuyaDost en baştan bu yana zaten biz vardık bize mi tavır göstermek istiyorsun onu anlamadım adam zaten 3 adım gelirse 2 kişiye ödül demiş
Hayırdır sen kimsin üslubuna dikkat etSana ne tavır gösterecem sen kimsin ki bende 5.6 dk sonra gelmişim ilk sen yazdın diye senmi hak kazanmış oluyorsun ki buda beni ilgilendirmez burda demek istedigim daha rol bitmeden 2 . Adımda isim belirlemesi bana göre yanlış sonra böyle seni gibi havalanmasına sebep oluyor insanlarin benim fikrim düşüncem bu senin yaran mi var gocunuyon üstüne aliniyon diğer adam niye bişi demiyor bakalım mi kaç tane mesaj atmışiz bu konuya
Dost uzatmayın boşverin rol takip edelimHayırdır sen kimsin üslubuna dikkat et