Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling armibjk / Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,765
7,935
113
Bu maçta sonlarda bağlantı hatası oldu ondan geç sonuçlanıyor resmi skoru bekliyordurlar altyapısı

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
819
113
Arkadaşlar yazmayın adam sadece istediği kişilerin yazmasını istiyor herşeyi kurmuş kafasında
Ben bosuna zamaninizi calmamak icin belirttim.
Kuponun gelip gelmeyecegi de belii degil.
Ben forumda kimseyi tanimiyorum. Roll acarkende en bastan takip eden iki kisi diye dusunmustum.
2 kuponuda sonuna kadar takip ettikleri icin bu 2 kisiye vermeye karar verdim.
3. Kuponun sonunda degilde simdi belirtmemim sebebi sizin zamaninizi calmamak icindi ama sen simdi bana laf sokuyosun aklinca

Skrinar

şah şah şah dam dam dam ar ar ar Şahdamar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,685
1,815
113
Ben bosuna zamaninizi calmamak icin belirttim.
Kuponun gelip gelmeyecegi de belii degil.
Ben forumda kimseyi tanimiyorum. Roll acarkende en bastan takip eden iki kisi diye dusunmustum.
2 kuponuda sonuna kadar takip ettikleri icin bu 2 kisiye vermeye karar verdim.
3. Kuponun sonunda degilde simdi belirtmemim sebebi sizin zamaninizi calmamak icindi ama sen simdi bana laf sokuyosun aklinca
Bol şans

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,543
6,477
113
Dost en baştan bu yana zaten biz vardık bize mi tavır göstermek istiyorsun onu anlamadım adam zaten 3 adım gelirse 2 kişiye ödül demiş
Sana ne tavır gösterecem sen kimsin ki bende 5.6 dk sonra gelmişim ilk sen yazdın diye senmi hak kazanmış oluyorsun ki buda beni ilgilendirmez burda demek istedigim daha rol bitmeden 2 . Adımda isim belirlemesi bana göre yanlış sonra böyle seni gibi havalanmasına sebep oluyor insanlarin benim fikrim düşüncem bu senin yaran mi var gocunuyon üstüne aliniyon diğer adam niye bişi demiyor bakalım mi kaç tane mesaj atmışiz bu konuya

Skrinar

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,685
1,815
113
7

mesut4664

BEŞİKTAŞ'K🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,917
2,640
113
Sana ne tavır gösterecem sen kimsin ki bende 5.6 dk sonra gelmişim ilk sen yazdın diye senmi hak kazanmış oluyorsun ki buda beni ilgilendirmez burda demek istedigim daha rol bitmeden 2 . Adımda isim belirlemesi bana göre yanlış sonra böyle seni gibi havalanmasına sebep oluyor insanlarin benim fikrim düşüncem bu senin yaran mi var gocunuyon üstüne aliniyon diğer adam niye bişi demiyor bakalım mi kaç tane mesaj atmışiz bu konuya
Hayırdır sen kimsin üslubuna dikkat et

Skrinar

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,685
1,815
113
Sapla

Skrinar

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,685
1,815
113
9

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...