- 42,543
- 43,302
- 113
Yat uyu burdan bişey çıkmaz 😄Valla hiç görmedik senden öyle şeyler de neyse
Yat uyu burdan bişey çıkmaz 😄Valla hiç görmedik senden öyle şeyler de neyse
Uyku yok ne yapacağız kardoYat uyu burdan bişey çıkmaz 😄
Kaldı mı böyle senin gibi güzel yürekli insanlar beZorunluluk yoksa bende slot takılayım kazanç durumunda 2 3 kişiye anlık dağıtım konusu açarım oluyor mu o şekilde
Aaa olur mu birazdan Max win alıp yarısını dağıtır dostumuzKaldı mı böyle senin gibi güzel yürekli insanlar be
Gir youtube yada instaya iki kaydır uykun gelir dost 😄Uyku yok ne yapacağız kardo
Bir gün önce 7 de uyuyunca olmuyor kardoGir youtube yada instaya iki kaydır uykun gelir dost 😄
İzledik bitirdik onu dostBir gün önce 7 de uyuyunca olmuyor kardo
Bir yandan teşkilatı izliyorum
gün sonu sıfırlanıyordu sankiKardolar bu jokeri dün ikindin 17.00 de aldım. Yeniden almak için 24 saat mi geçmesi lazım
Hiç Türk dizisi izlemem. Geçen sene teşkilata başladık. Bu yıl eşref rüya bir de veliaht hepsi güzelİzledik bitirdik onu dost
Çekim yoksa 00 dan sonra alıon kardo 24 saat beklemıonKardolar bu jokeri dün ikindin 17.00 de aldım. Yeniden almak için 24 saat mi geçmesi lazım
bizde marleyi kumarın messisi bilirdik daha kural bilmiyorÇekim yoksa 00 dan sonra alıon kardo 24 saat beklemıon
24 saat dostKardolar bu jokeri dün ikindin 17.00 de aldım. Yeniden almak için 24 saat mi geçmesi lazım
Alıyorsak free beri yarına ana parayı da gece yeriz güzelÇekim yoksa 00 dan sonra alıon kardo 24 saat beklemıon
Cekim yoksa sura beklemiyorsunÇekim yoksa 00 dan sonra alıon kardo 24 saat beklemıon
O zaman betboxtan devam24 saat dost
Adam roll açmaktan kural görmedi gözleri😄😄bizde marleyi kumarın messisi bilirdik daha kural bilmiyor
Çekim yok kankaCekim yoksa sura beklemiyorsun
Cekim car miO zaman betboxtan devam
AlabilirsinÇekim yok kanka