Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,264
2,090
113
dostlar aşk ne lanet bişey be vazgeçilmiyor ne yapıcağımı bilmiyorum nasıl vazgeçilir nasıl unutlur. (uzun süre sonra konu açıyorum rica ediyorum kalp kırmayalım güzel yorumlar yapalım hepinizi seviyorum ailem gibisiniz iyi ki varsınız.)

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,918
3,260
113
dostlar aşk ne lanet bişey be vazgeçilmiyor ne yapıcağımı bilmiyorum nasıl vazgeçilir nasıl unutlur. (uzun süre sonra konu açıyorum rica ediyorum kalp kırmayalım güzel yorumlar yapalım hepinizi seviyorum ailem gibisiniz iyi ki varsınız.)
La olum sizin hiç arkadaşınız yok mu gidin onla konuşun a

recepbjk93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,121
306
83
Kardeş alkol alışkanlığım vardı. Aşk acısı çektiğimde alkol alışkanlığım olduğu için kumara bulaştim nasıl bir kafaysa sen düşün sırf birşeylerle oyalanmak için aşk Kimine iyi kimine kötü..

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,275
3,553
113
Kanka açma böyle konularda buraya anlamazlar halden sabah boşanma davam var 1.5 yıldır uyku uyuyamıyorum unutamıyorum çok özlüyorum

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,264
2,090
113
Kardeş alkol alışkanlığım vardı. Aşk acısı çektiğimde alkol alışkanlığım olduğu için kumara bulaştim nasıl bir kafaysa sen düşün sırf birşeylerle oyalanmak için aşk Kimine iyi kimine kötü..
güzel yorumun için sağol dost bende aynı kafadayım ne zaman böyle olay yaşansa kumars alkole veriyorum kendimi nasıl olucak bilmşyorum

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,061
1,468
113
Benimde boyle sorunum va dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...