- 1,130
- 307
- 83
Rahat bırakın arkadaşı içini döksün hepimiz geçtik bu yoldan
Yazma kardeşim kapa konuyu gitsin dediğim gibi kimse halini anlamaz en yakın dostun bileyav sinirliyim bazı aveller hâlâ tasak pesinde böyle olunca ben daha fazla öfkeleniyorım tabi gelecek düşünceleri yok normal yani allahın aptalları küfür etmeye değmez bunlara
bu durumda uğraşmamak lazım dostum haklısın teşekkür ederimYazma kardeşim kapa konuyu gitsin dediğim gibi kimse halini anlamaz en yakın dostun bile
Geçmiyor abisi kişiye göre değişir o yaş 40Bilader hem konu açıyorsun hem de milletin ne yazacagina karar vermeye çalışıyorsun. Yaşın 30 ve altı ise normaldir belli bir yaştan sonra çok da önemli olmuyor bu mevzular gençlik ateşi diyelim. Ayrıca aşk dediğin mevzu grip gibi bişey değil ki iki gripin cak biseyin kalmaz diyelim bu tamamen kişiden kişiye değişen bişey sonuçta. Tek çaresi zamandır zamanla unutacaksın unutmamm unutamam gibi gelecek ama 1 sene sonra bakmışsın unutmuşsun 5 sene geçince bir bakacaksın kim olduvunu bile hatırlamıyorsun o yüzden çok da dert etme zamanla geçiyor abisi
haklısın dostum teşekkür ederim artık aşkmı gençlik ateşimi bilenemez amaBilader hem konu açıyorsun hem de milletin ne yazacagina karar vermeye çalışıyorsun. Yaşın 30 ve altı ise normaldir belli bir yaştan sonra çok da önemli olmuyor bu mevzular gençlik ateşi diyelim. Ayrıca aşk dediğin mevzu grip gibi bişey değil ki iki gripin cak biseyin kalmaz diyelim bu tamamen kişiden kişiye değişen bişey sonuçta. Tek çaresi zamandır zamanla unutacaksın unutmamm unutamam gibi gelecek ama 1 sene sonra bakmışsın unutmuşsun 5 sene geçince bir bakacaksın kim olduvunu bile hatırlamıyorsun o yüzden çok da dert etme zamanla geçiyor abisi
+18 vardıryaşın kaç 20lerin başı mı
Erkekler için konuşuyorum siz zannediyorum ki bir kadinsiniz Emine hanım o yüzden değişkenlik gösterebilir. Ayrıca 30 yaşından sonra birisine bu denli aşık olmak kerizliktir yapmayın. Hayat sadece o kişiden ibaret değil bu hayatı kendin için yasayacaksin yaşamazsan böyle kendini yer bitirirsin.Geçmiyor abisi kişiye göre değişir o yaş 40
geleceğini düşünmeyen bi avel işte buEvet son 2 mesaj ters mesajlar ama 2 side hakli diyebilirm
Erkeğim bu bir ortada 2 çocuk ve evlilik varsa bak nasıl değişiyor beyefendi bekara karı boşamak kolayErkekler için konuşuyorum siz zannediyorum ki bir kadinsiniz Emine hanım o yüzden değişkenlik gösterebilir. Ayrıca 30 yaşından sonra birisine bu denli aşık olmak kerizliktir yapmayın. Hayat sadece o kişiden ibaret değil bu hayatı kendin için yasayacaksin yaşamazsan böyle kendini yer bitirirsin.
Gelecek konusunda haklisin dostumgeleceğini düşünmeyen bi avel işte bu
adamın resmini kaldırsana komik misin simdi sen ?Evet son 2 mesaj ters mesajlar ama 2 side hakli diyebilirm
uğraşılmak mı istiyorsun şuanGelecek konusunda haklisin dostum
Senin durumunla konu açan kişinin durumu farklıErkeğim bu bir ortada 2 çocuk ve evlilik varsa bak nasıl değişiyor beyefendi bekara karı boşamak kolay
Güldügümu goruyormusunadamın resmini kaldırsana komik misin simdi sen ?
Kanka erkeksen neden Emine yazıyor la orada jsjsjs. Kusura bakma kullanıcı adın yanılttı. İki çocuk ve evlilik olduğu halde hala aşıksan karın sana bağlama büyü yapmış kankaErkeğim bu bir ortada 2 çocuk ve evlilik varsa bak nasıl değişiyor beyefendi bekara karı boşamak kolay
Kanka geçmiş olsun hakkında hayırlısı diyeyim o zaman.@MaximLestienne komik olan bişeyde yok kardeşim 11 de mahkemem var Allah düşmanımın başına vermesin