Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

recepbjk93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
307
83
Rahat bırakın arkadaşı içini döksün hepimiz geçtik bu yoldan

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,075
4,080
113
yav sinirliyim bazı aveller hâlâ tasak pesinde böyle olunca ben daha fazla öfkeleniyorım tabi gelecek düşünceleri yok normal yani allahın aptalları küfür etmeye değmez bunlara
Yazma kardeşim kapa konuyu gitsin dediğim gibi kimse halini anlamaz en yakın dostun bile

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,637
16,404
113
Bilader hem konu açıyorsun hem de milletin ne yazacagina karar vermeye çalışıyorsun. Yaşın 30 ve altı ise normaldir belli bir yaştan sonra çok da önemli olmuyor bu mevzular gençlik ateşi diyelim. Ayrıca aşk dediğin mevzu grip gibi bişey değil ki iki gripin cak biseyin kalmaz diyelim bu tamamen kişiden kişiye değişen bişey sonuçta. Tek çaresi zamandır zamanla unutacaksın unutmamm unutamam gibi gelecek ama 1 sene sonra bakmışsın unutmuşsun 5 sene geçince bir bakacaksın kim olduvunu bile hatırlamıyorsun o yüzden çok da dert etme zamanla geçiyor abisi

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,075
4,080
113
Bilader hem konu açıyorsun hem de milletin ne yazacagina karar vermeye çalışıyorsun. Yaşın 30 ve altı ise normaldir belli bir yaştan sonra çok da önemli olmuyor bu mevzular gençlik ateşi diyelim. Ayrıca aşk dediğin mevzu grip gibi bişey değil ki iki gripin cak biseyin kalmaz diyelim bu tamamen kişiden kişiye değişen bişey sonuçta. Tek çaresi zamandır zamanla unutacaksın unutmamm unutamam gibi gelecek ama 1 sene sonra bakmışsın unutmuşsun 5 sene geçince bir bakacaksın kim olduvunu bile hatırlamıyorsun o yüzden çok da dert etme zamanla geçiyor abisi
Geçmiyor abisi kişiye göre değişir o yaş 40

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,268
2,093
113
haklısın dostum teşekkür ederim artık aşkmı gençlik ateşimi bilenemez ama

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,061
1,470
113
Evet son 2 mesaj ters mesajlar ama 2 side hakli diyebilirm

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,637
16,404
113
Geçmiyor abisi kişiye göre değişir o yaş 40
Erkekler için konuşuyorum siz zannediyorum ki bir kadinsiniz Emine hanım o yüzden değişkenlik gösterebilir. Ayrıca 30 yaşından sonra birisine bu denli aşık olmak kerizliktir yapmayın. Hayat sadece o kişiden ibaret değil bu hayatı kendin için yasayacaksin yaşamazsan böyle kendini yer bitirirsin.

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,075
4,080
113
Erkekler için konuşuyorum siz zannediyorum ki bir kadinsiniz Emine hanım o yüzden değişkenlik gösterebilir. Ayrıca 30 yaşından sonra birisine bu denli aşık olmak kerizliktir yapmayın. Hayat sadece o kişiden ibaret değil bu hayatı kendin için yasayacaksin yaşamazsan böyle kendini yer bitirirsin.
Erkeğim bu bir ortada 2 çocuk ve evlilik varsa bak nasıl değişiyor beyefendi bekara karı boşamak kolay

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,637
16,404
113
Erkeğim bu bir ortada 2 çocuk ve evlilik varsa bak nasıl değişiyor beyefendi bekara karı boşamak kolay
Kanka erkeksen neden Emine yazıyor la orada jsjsjs. Kusura bakma kullanıcı adın yanılttı. İki çocuk ve evlilik olduğu halde hala aşıksan karın sana bağlama büyü yapmış kanka

zafer685

TR[🟩][⬜]16
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,642
1,410
113
Aşk meşkten hayatı kaymayan yoktur dert etme bu kadar er geç düzelirsin sivid bunanza açılınca yazın buraya hadi rastgele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...