Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik Hk.

olaseni95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,206
557
113
Dostlar selamun aleyküm ocakta muayene oldum 22.04.26 askerlik ilişiği yok diyip 17 Nisan da yerler belli olacakmış. Fakat ben bu hafta bedelliye çevireceğim bedelliye başvurduktan sonra ödeme süresi ne kadar oluyor bilgisi olan varmı

numbrella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,396
1,742
113
Dostlar selamun aleyküm ocakta muayene oldum 22.04.26 askerlik ilişiği yok diyip 17 Nisan da yerler belli olacakmış. Fakat ben bu hafta bedelliye çevireceğim bedelliye başvurduktan sonra ödeme süresi ne kadar oluyor bilgisi olan varmı
2 ay içinde ödemen lazım

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,574
23,393
113
6 ay mı bedelli mi deseler. Bedelli derim ama 15 ay yaptım ben o sebeptendir 6 ay diyorum.

numbrella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,396
1,742
113
Kral 6 ay birşey değil inan . Kendine bir meşgale bul orda zaman akar gider. Biz erken olsun diye gittik 15 ay yaptık çok fazlaydı 6 ay kolay
Bende öyle düşünüyorum abi erteleye erteleye 29 oldum bir an önce aradan çıkarmam gerek artık hayırlısı

BYTENNİS

NO LİMİT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,002
2,125
113
2 ay ödeme süresi veriyor sana

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,574
23,393
113
Bende öyle düşünüyorum abi erteleye erteleye 29 oldum bir an önce aradan çıkarmam gerek artık hayırlısı
Yaş, şu bu kafaya takma her çeşit insan var . Verilen görevi yap geç . Diksiyon falan iyiyse meslek varsa biraz daha rahat edersin. Hayırlısı olsun hakkında

TheDefinity

777
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,931
2,372
113
O parayı vermek büyük enayilik olur git yap 5 6 ay takıl gel

olaseni95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,206
557
113
Dostlar 2 ay içinde ödenmezse noluyor

BYTENNİS

NO LİMİT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,002
2,125
113
Hapis olabilir knk
Zorla götürme olayı vs kalktı gitmediğin her gün için idari ceza parası var çevirmeye girersen gbt direk cezayı yapıştırır en son günlüğü 70 tl idi cevirmede gbt yakalanırsa x2 olarak yazıyırlar

BYTENNİS

NO LİMİT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,002
2,125
113
Zorla götürme olayı vs kalktı gitmediğin her gün için idari ceza parası var çevirmeye girersen gbt direk cezayı yapıştırır en son günlüğü 70 tl idi cevirmede gbt yakalanırsa x2 olarak yazıyırlar
2 sene kaçak gezip sonra bedelliye başvuran arkadasım var 180 bedelli parası verdi extra 53 küsürde ceza parası ödedi
Ayrıca 3 kez bedelliye başvurma hakkın var dostum 2 kez başvurup ödemezsen 3 hak son hakkın