Dostlar selamun aleyküm ocakta muayene oldum 22.04.26 askerlik ilişiği yok diyip 17 Nisan da yerler belli olacakmış. Fakat ben bu hafta bedelliye çevireceğim bedelliye başvurduktan sonra ödeme süresi ne kadar oluyor bilgisi olan varmı
Kumardan para mı vurdun kralDostlar selamun aleyküm ocakta muayene oldum 22.04.26 askerlik ilişiği yok diyip 17 Nisan da yerler belli olacakmış. Fakat ben bu hafta bedelliye çevireceğim bedelliye başvurduktan sonra ödeme süresi ne kadar oluyor bilgisi olan varmı
Hayır dostum ne alakaKumardan para mı vurdun kral
2 ay içinde ödemen lazımDostlar selamun aleyküm ocakta muayene oldum 22.04.26 askerlik ilişiği yok diyip 17 Nisan da yerler belli olacakmış. Fakat ben bu hafta bedelliye çevireceğim bedelliye başvurduktan sonra ödeme süresi ne kadar oluyor bilgisi olan varmı
2 ay içinde ödenmezse bi sıkıntı oluyor mu dost2 ay içinde ödemen lazım
Kral malum bedelli parası uçtu gitti kimse cebinden o parayı vermek istemez max aldın zannettim 🤣Hayır dostum ne alaka
HahhaKral malum bedelli parası uçtu gitti kimse cebinden o parayı vermek istemez max aldın zannettim 🤣
Mecbur 6 ay gidicem bende cezalarla 600k oluyor benim bedelli değmez6 ay mı bedelli mi deseler. Bedelli derim ama 15 ay yaptım ben o sebeptendir 6 ay diyorum.
Kral 6 ay birşey değil inan . Kendine bir meşgale bul orda zaman akar gider. Biz erken olsun diye gittik 15 ay yaptık çok fazlaydı 6 ay kolayMecbur 6 ay gidicem bende cezalarla 600k oluyor benim bedelli değmez
Bende öyle düşünüyorum abi erteleye erteleye 29 oldum bir an önce aradan çıkarmam gerek artık hayırlısıKral 6 ay birşey değil inan . Kendine bir meşgale bul orda zaman akar gider. Biz erken olsun diye gittik 15 ay yaptık çok fazlaydı 6 ay kolay
2 ay ödeme süresi veriyor sanaDostlar selamun aleyküm ocakta muayene oldum 22.04.26 askerlik ilişiği yok diyip 17 Nisan da yerler belli olacakmış. Fakat ben bu hafta bedelliye çevireceğim bedelliye başvurduktan sonra ödeme süresi ne kadar oluyor bilgisi olan varmı
Yaş, şu bu kafaya takma her çeşit insan var . Verilen görevi yap geç . Diksiyon falan iyiyse meslek varsa biraz daha rahat edersin. Hayırlısı olsun hakkındaBende öyle düşünüyorum abi erteleye erteleye 29 oldum bir an önce aradan çıkarmam gerek artık hayırlısı
Hapis olabilir knkDostlar 2 ay içinde ödenmezse noluyor
6 ay yallahDostlar 2 ay içinde ödenmezse noluyor
Zorla götürme olayı vs kalktı gitmediğin her gün için idari ceza parası var çevirmeye girersen gbt direk cezayı yapıştırır en son günlüğü 70 tl idi cevirmede gbt yakalanırsa x2 olarak yazıyırlarHapis olabilir knk
2 sene kaçak gezip sonra bedelliye başvuran arkadasım var 180 bedelli parası verdi extra 53 küsürde ceza parası ödediZorla götürme olayı vs kalktı gitmediğin her gün için idari ceza parası var çevirmeye girersen gbt direk cezayı yapıştırır en son günlüğü 70 tl idi cevirmede gbt yakalanırsa x2 olarak yazıyırlar
😂😂😂Kumardan para mı vurdun kral