- 8,789
- 3,937
- 113
aynen ordaydım 1 sene yaptım benbende şuan ordayım dış göreve geldim 39 a 50 değil mi😁
aynen ordaydım 1 sene yaptım benbende şuan ordayım dış göreve geldim 39 a 50 değil mi😁
bura çok sıcak lo yanıyor valla daha yaza gelmeden böyleyse yazın ölürüz sıcaktanaynen ordaydım 1 sene yaptım ben
yazın ben hergün gömleği yıkardım her akşam elimde leş gibi oluyon aksama kadarbura çok sıcak lo yanıyor valla daha yaza gelmeden böyleyse yazın ölürüz sıcaktan
Adam askere gideli 2 ay olmuş vitamin gıda takviyesi al önerisi vermişsin xlxöxödSaklayabildigin kadar vitamin vs gida takviyesi al yanina hasta olmamaya calis yeter , gerisi tiriviri zaten izmarit toplucan sadece
İstanbul mu kaldı reis Kıbrıs'a gelelim 40 gün olduCane rahat yere geliyorsun ama dikkat et İstanbul delikanlısından bir cacık olmaz rutine uy kurallara uy dikkat et kendine şimdiden hayırlı teskereler bende İstanbul’da yaşıyorum burda doğup büyüyen insandan bir bok olmaz haberin olsun
Bakmadimki reis guncellenince yapistirdim direk 🤪Adam askere gideli 2 ay olmuş vitamin gıda takviyesi al önerisi vermişsin xlxöxöd