İkisi iyi ya onlara bulasmaAyar oldum var bi iki çakal
Balıkcılar denenebilir daha basit giriyor oyunaGol olursa 500₺ den 40 tur amusnet hangi oyunoberir misiniz
100 burning hotGol olursa 500₺ den 40 tur amusnet hangi oyunoberir misiniz
40 burning hot bel linkGol olursa 500₺ den 40 tur amusnet hangi oyunoberir misiniz
100 power hot düz olan dostGol olursa 500₺ den 40 tur amusnet hangi oyunoberir misiniz
GeliyorGelmiyor![]()
Bnm burda kimseyle bi derdim yok onlar bulaştı sanki rol takip etmek yasak boş konuşuyorİkisi iyi ya onlara bulasma
Slota bulasma futboldan gitGol olursa 500₺ den 40 tur amusnet hangi oyunoberir misiniz
Adam bizim bir haftalık nafakamizi tek spinde farm atacakGol olursa 500₺ den 40 tur amusnet hangi oyunoberir misiniz
Onların huyu öyle takılma, diğer elemanlar gibi değillerBnm burda kimseyle bi derdim yok onlar bulaştı sanki rol takip etmek yasak boş konuşuyor
40 BURNİNG HOT..Gol olursa 500₺ den 40 tur amusnet hangi oyunoberir misiniz
Hepsi aynı bokun futbolunda slottan farkı kalmadıSlota bulasma futboldan git
Valla 😭Adam bizim bir haftalık nafakamizi tek spinde farm atacakhayatın adaletine bak
![]()
Limit varmış sanırım bastırmiyorSlota bulasma futboldan git
alyansta hiç bilmiyorum ya bilen biri önersinGol olursa 500₺ den 40 tur amusnet hangi oyunoberir misiniz
İplikçi Nedim Ali Kemal 🤭Bir sus ya bir sus Allah aşkına ya, admin ban yedirir misiniz sus arkadaşa rica etsem![]()