- 21,360
- 7,582
- 113
En sevdim kardeşim senin agzin.neler diyor oyleBenim hesapta da bu var da biri rolling yaptırsa diye bekliyoruz. Bu paradan yemek istemiyorum. Sabırlı adamım Ekli dosyayı görüntüle 981010
En sevdim kardeşim senin agzin.neler diyor oyleBenim hesapta da bu var da biri rolling yaptırsa diye bekliyoruz. Bu paradan yemek istemiyorum. Sabırlı adamım Ekli dosyayı görüntüle 981010
Olmadigi için oynamıyorum işte 1k çekmek varken di miKumarın garantisi varmı benden daha iyi biliyorsun
O zaman beklersin kral risk almadan kazanılmazOlmadigi için oynamıyorum işte 1k çekmek varken di mi
Beklediğim için arkadaş inanmamis ama kendi bilir 500.bulayim roll acarimO zaman beklersin kral risk almadan kazanılmaz
3,776,79 dölar atar mısın kanki 40k yeter sana 😂😂😂Benim hesapta da bu var da biri rolling yaptırsa diye bekliyoruz. Bu paradan yemek istemiyorum. Sabırlı adamım Ekli dosyayı görüntüle 981010
1 k yatırım istiyor. Yatırım olmadan çektirmiyormuş yersen 🤣3,776,79 dölar atar mısın kanki 40k yeter sana 😂😂😂
Ben inanmadım demedim ama 500 ü bekletmeklede bişey yapamazsınBeklediğim için arkadaş inanmamis ama kendi bilir 500.bulayim roll acarim
Onca roll var beklerim sonra biz de roll açarız diye dusundumBen inanmadım demedim ama 500 ü bekletmeklede bişey yapamazsın
Sen bilirsinOnca roll var beklerim sonra biz de roll açarız diye dusundum