- 28,069
- 13,449
- 113
gelsin diğeri
Karışır buralar hwhehŞu konuyu sabah işe geldimde pc ekranın başında kazanırsa sıkılmadan okurum
Güzel kasaÇalıştığım için aktif giremem 50k ya düşerse kasa çekerim onu yerine koymam lazım çünkü
Sen şimdi özkanım adamın örnek veriyorum 300k kazandı ve çekti 50k yı alıp 250k yı dağıtcanımı düşünüyorsun forum sahibi yapmaz böyle bişeyBnce adamın işine karışmayın beyler adam nasıl diliyorsa öyle yapsın
burdakiler 300k yapsa 5 kişiye 500 atarlarSen şimdi özkanım adamın örnek veriyorum 300k kazandı ve çekti 50k yı alıp 250k yı dağıtcanımı düşünüyorsun forum sahibi yapmaz böyle bişey
Bol şansÜST 2.5
(1:1) Üst/Alt 2.5, Normal Süre
Takımlar
Fransa
Fildişi Sahili
04.06.202622:10
Maç bilgisi
Toplam oran
1.97
Kazanç39417.47 TRY
Kullanılmış tutar
20000 TRY
Neyse ben az video izleyip uyuyayım rol takibindeki arkadaşlara allah güç kuvvet kudret sağlık versin hadi iyi geceler tahirimKarışır buralar hwheh
Özkan para kimde onun yanında sen dağıt senin yanına geçsin hemen kardeşim sorun değil jwejSen şimdi özkanım adamın örnek veriyorum 300k kazandı ve çekti 50k yı alıp 250k yı dağıtcanımı düşünüyorsun forum sahibi yapmaz böyle bişey
Ben 10 kişi 500 atarım keşke 300 olsaburdakiler 300 yapsa 5 kişiye 500 atarlar
bu konudaki en mantıklı yorumÖzkan para kimde onun yanında sen dağıt senin yanına geçsin hemen kardeşim sorun değil jwej
La bn öle bişey düşünmedim ztn de heekes adama bişeyler diyor bn onu sölemek istedim bırakın adam napacaksa yapsınSen şimdi özkanım adamın örnek veriyorum 300k kazandı ve çekti 50k yı alıp 250k yı dağıtcanımı düşünüyorsun forum sahibi yapmaz böyle bişey
Clovers1995 duymasın çalıştığın yeri ,gelir batırır dostÇalıştığım için aktif giremem 50k ya düşerse kasa çekerim onu yerine koymam lazım çünkü
Tahir boş yapmaÖzkan para kimde onun yanında sen dağıt senin yanına geçsin hemen kardeşim sorun değil jwej
ama haklı knkTahir boş yapma
Ben forumu bırakacam gün o gün zengin olup bırakacam mesela örnek 20k ile rol çevirip bırakacam işin sonunda gene şöyle mantıksız bişey demem 50k paramı alcam gerisinş dağıtcam dediği an rol bitmiş hadi kaçtım ben bitmez bu muhabbetÖzkan para kimde onun yanında sen dağıt senin yanına geçsin hemen kardeşim sorun değil jwej
Slot oynarim böyle olursaBastirmiuor ki 5-6k limitli hepsi