Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling askorpinoz / Kasa 1K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,487
9,195
113
Şaka maka 1k çekim için 1k yatırım yapmam lazım durumu olan varsa beni görsün 500 biri atti ,çekim vereyim roll yapalim 1k ile

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,487
9,195
113
Benim seni affetmem için bir gün yanlışlıkla bana hiç laf söz etmeden iban at diyip 5k sallaman lazım forumda kimlere neler yaptığımı bilirler , hala kızgınım sana paranın ederi değil değeri önemlidir.
La o gün dağıtım yaptım sana 250 kalmıştı ne yapabilirim ,ama burdaki herkes sahit olsun 5k sallicam ibanina

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,541
28,800
113
Şaka maka 1k çekim için 1k yatırım yapmam lazım durumu olan varsa beni görsün 500 biri atti ,çekim vereyim roll yapalim 1k ile
Sabah 500 attılardı. Sen o 500 ü yemediysen ben birşey bilmiyorum. O 500 kalır mı🤣🤣

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,487
9,195
113
Benim seni affetmem için bir gün yanlışlıkla bana hiç laf söz etmeden iban at diyip 5k sallaman lazım forumda kimlere neler yaptığımı bilirler , hala kızgınım sana paranın ederi değil değeri önemlidir.
Borc meselesi olsa valla bu kadar koymaz ama inan para kalmadı dagittim herkese o gün sana 250 dedim keşke en başta sana 1k atsaydım hakkını helal et tez vakitte 5k sallicam:)

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,487
9,195
113
Hesapta 500 olacak ve 6-7 saattir millete roll yaptır diyeceksin . Atsana siteye madem 2 oran yaz gelirse çek 🤣🤣
İnanmak zorunda değilsin Marley ama sitede 1k duruyor onu çekip 2k 1.5 k ile bir siteye başlamak için sabırlı biriyim beni az çok tanırsın diye düşünüyorum

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,912
6,820
113
Geçen Osman'ın rolünü takip ettim gitti arka planda arkadaşlarına ödülü attı. Kemalle fearj dedi ki kanka her insanın rolü takip edilmez diye. O da forumda sürekli aktif bilinen biri düşünün. Bu elemanı ben ilk defa gördüm. Damdan biri düşse konu açsa adamı tanımadan bilmeden 8-10 saat roll takip ediyorsunuz. Neye dayanarak takip ediyorsunuz anlamıyorum. Adam ne güvence verdi de saniye saniye sayı yazıp vaktinizi yiyorsunuz. Bari bilindik insanların rolünü takip edinde böyle itmelerin sizi enayi yerine koymasına müsaade etmeyin

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,487
9,195
113
Beklerim rollden çıkarsa 2k atarım siteye rahatça oynarim yatırım cark ertesi gün spin gene bir şekilde kazanıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...