- 1,763
- 1,558
- 113
Calisiyom 3 gibi gelirim
Tebrikler kralSonunda yav 140k bakiye
Tebrikler dost kısa günün karı 90 k kar cebe yakışırİşteyim sabaha kadar yani beklemenin de manasi yok
Herkes gıttı dedı tek ben gelecegıne ınandım kankamİşteyim sabaha kadar yani beklemenin de manasi yok
Kolay gelsin Tebrikler tekrar ustaCalisiyom 3 gibi gelirim
Tebrikler dostum fena bir miktar degilSonunda yav 140k bakiye
görüşürüz dostum kolay gelsinCalisiyom 3 gibi gelirim
Kolay geleCalisiyom 3 gibi gelirim
Umut fakirin ekmeği dost beklemekten başka seçeneğimiz yokİşteyim sabaha kadar yani beklemenin de manasi yok
Olsa dükkân senin knkO değilde bildiğiniz deneme bonusu felan yokmu ya 100-200 cekebilecegimiz
Ne işi ya kasa boş para üstünü nasil verecekAdam işteyim dedi sanki bir sakin olun gelir şimdi de umarım güzel bir kazançla gelir
Kaybetsrn de gel sıkma canını, yeterki sana birsey olmasın önemli olan sensin (dm acik)Calisiyom 3 gibi gelirim
Deneme.bonjsu mu kaldı, 250 veriyor 10 k yap 1k cek diyor, onda da 50p tl yatırım istiyor ,zaten para yok diye deneme kovalıyoruz saçma geliyorOlsa dükkân senin knk
Ulan metinHerkes gıttı dedı tek ben gelecegıne ınandım kankam
Valla sorma komşu deneme bonusunu bile yedirmiyolar artık şarlar baksana dedin gibi çok saçma awDeneme.bonjsu mu kaldı, 250 veriyor 10 k yap 1k cek diyor, onda da 50p tl yatırım istiyor ,zaten para yok diye deneme kovalıyoruz saçma geliyor
Sorma ya umarım 200k ya çekerHedef 500k miydi şimdi bura beyler
Bilmem hedef söylemedi zaman soylemedi kimse bir şey bilmiyorHedef 500k miydi şimdi bura beyler