Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Atl. Madrid & Arsenal 2.5 Alt

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,503
30,743
113
Evi inlettim Bayern psg bu 2 takımda savunmaları delik deşik ederler en güzel örneği gecen sene ki final maci oldu bu takımlara 1 gol atsınlar mac farka gider olisie kane diaz krava dembele bunlar insan değil puaha
Simeone hocam bu saydığın oyuncuları kahvaltı niyetine yer dost. Umarım şöyle 6-7 yiyip kaybeder bu defansif takımlar ama maalesef zor puhaha

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,530
53,298
113
Simeone hocam bu saydığın oyuncuları kahvaltı niyetine yer dost. Umarım şöyle 6-7 yiyip kaybeder bu defansif takımlar ama maalesef zor puhaha
Valla bi dun izlediğimiz maca bak hocam bide bugün ku maca bak futbol goller olunca güzelleşir de 1 gol atan takım defansa çekiliyor artik arada bir kaliteli mac olduğunda gözlerimizin pasi siliniyor acilen çindeki gibi beraberlik kalkması lazım artik yoksa yıllar sonra futbol diye birsey kalmaz ortada

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,310
4,956
113
Arsenal PSG finali hayırlı olsun diyorum Bayern ne kadar iyi olursa olsun PSG öyle bir oturmuş ki kadro öyle genç ki ayrıca geçen sene 15. Bitirdi ama sl yi aldılar bayerni elerse zaten kesin PSG de kupa çok net zaten eslesmeyi kim geçerse muhtemelen kupa onun

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,503
30,743
113
Valla bi dun izlediğimiz maca bak hocam bide bugün ku maca bak futbol goller olunca güzelleşir de 1 gol atan takım defansa çekiliyor artik arada bir kaliteli mac olduğunda gözlerimizin pasi siliniyor acilen çindeki gibi beraberlik kalkması lazım artik yoksa yıllar sonra futbol diye birsey kalmaz ortada
Sorma dost dün izlerken orgazm oldum resmen bugün Arsenal maçını açmadım bile defansif geçer diye

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,503
30,743
113
Arsenal PSG finali hayırlı olsun diyorum Bayern ne kadar iyi olursa olsun PSG öyle bir oturmuş ki kadro öyle genç ki ayrıca geçen sene 15. Bitirdi ama sl yi aldılar bayerni elerse zaten kesin PSG de kupa çok net zaten eslesmeyi kim geçerse muhtemelen kupa onun
Aynen. Psgnin tek hatası 5-2 öne geçtikten sonra defans yapmaması oldu. Ama ikinci maçı da kazanır bence çünkü Münih sadece hücum etmeyi biliyor defans sıfır resmen

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,530
53,298
113
Sorma dost dün izlerken orgazm oldum resmen bugün Arsenal maçını açmadım bile defansif geçer diye
Bu kuponu yaptim da rezil oldum ne kayip oluyor ne kazanc kac saattir uefa resmi de 5 yaziyor mackolikte 4 yazıyorda UEFA'yı baz aliyor siteler ona rağmen sonuçlanmiyor nba de başladı deliriyorum suan

Ekli dosyalar

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,530
53,298
113
Bu kuponu yaptim da rezil oldum ne kayip oluyor ne kazanc kac saattir uefa resmi de 5 yaziyor mackolikte 4 yazıyorda UEFA'yı baz aliyor siteler ona rağmen sonuçlanmiyor nba de başladı deliriyorum suan
Çoğu kişinin kayiptan kazanc oldu simdi de ulan betco neyi bekliyorsun artik sonuclandirsana kuponu

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
892
279
63
Arkadaşlar Arsenal ile Bayern bu sene zaten karşılaştı ve Arsenal 3-1 kazandı, öne geçtikten sonra Bayern'e 30 dakika kaleyi göstermediler.

PSG Kulüpler Dünya Kupası finalinde Chelsea'ye 3-0 yenildi. Fransa Kupası'nda 2. lig takımına elendi. Kıtalararası Kupa'da Flamengo'yu penaltılarla yenebildiler. Tek maçlı eleme sisteminde error veriyorlar.

Gelin siz Arsenal-Atletico eşleşmesinden finale çıkacak takımı bu kadar küçümsemeyin :)

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,530
53,298
113
Paranın altında kalmışsın dost sorması ayıp kaç bastık ne aldık dost
399 Türk lirası hocam bir kupon yapar yatarım dedim de betco yine her zamn ki gibi formunda kupon sonuclanmiyor ensii uyumak sabah ta is var nalet gelsin bu gece de oynayıp kaybetmiyelim ne olacak puaha

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,737
17,762
113
Arkadaşlar Arsenal ile Bayern bu sene zaten karşılaştı ve Arsenal 3-1 kazandı, öne geçtikten sonra Bayern'e 30 dakika kaleyi göstermediler.

PSG Kulüpler Dünya Kupası finalinde Chelsea'ye 3-0 yenildi. Fransa Kupası'nda 2. lig takımına elendi. Kıtalararası Kupa'da Flamengo'yu penaltılarla yenebildiler. Tek maçlı eleme sisteminde error veriyorlar.

Gelin siz Arsenal-Atletico eşleşmesinden finale çıkacak takımı bu kadar küçümsemeyin :)
Arsenal o zamanlara göre çok sıkıntılı süreçten geçiyor son 10 maçına bak izle daha iyi anlarsın. Bu haliyle atleticoyu bile geçmeleri zor, ligde de şampiyonluğu malca zora soktular. İyi bir takım bu duruma getirmezdi böyle bir fırsat yakalamisken

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,530
53,298
113

Seninle futbol tartışmasına girmek saçmalık olur hazırlık maçlarını şl final maçıyla kiyas ediyorsun saka gibi

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,530
53,298
113
Arsenal o zamanlara göre çok sıkıntılı süreçten geçiyor son 10 maçına bak izle daha iyi anlarsın. Bu haliyle atleticoyu bile geçmeleri zor, ligde de şampiyonluğu malca zora soktular. İyi bir takım bu duruma getirmezdi böyle bir fırsat yakalamisken
Psg chelsea ye hazırlık macinda 3 0 yenildi demiş ondan sonrasını okumaya gerek duymadım dost

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,530
53,298
113

Aynen chelsea puhaa

Ekli dosyalar

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,530
53,298
113
Şampiyonlar liginin geçmiş bütün finallerine bak sürpriz göremezsin. Oraya kadar gelen formdaki takım hep kazanır.
Ya zaten en üst seviye suan şl hocam dun psg 5 2 one gecti Bayern utanmasa 6 5 kazanacaktı nefes aldırmazlar adama final maçında