Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Averaj Takımı

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,173
1,403
113
Bizim futbolcuların birinde onur gurur olsa, 24 yıl sonra dünya kupasına katıl, gruptan çıkmayı bırak, paraguay gibi bir de 10 kişi kalmış takıma gol atama. Biraz karakter olsa birinde çıkar, halkımıza yaşattığımız bu üzüntüden dolayı futbolu bırakırım der. O bile yok , allah belasını versin

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,950
8,249
113
sen 24 yıl sonra dünya kupasına git averaj takımı ol şaka gibi bi olay ben hayatım boyunca türkiyeyi dünya kupasında görmemiştim görenleriniz vardır belki bizde gördük görmesine 1 tane gol sevinci yaşayamadık valla dostlar sizi bilmemde benim uykusuz kaldığım gecelerin hakkı helal değildir.
Yazıp yazıp siliyorum canım yanıyor gözümden akan bir damla yaşımı bile haketmiyorum gol diye bir sevinç bile yasiyamadik

ortega999

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
424
217
43
Hakkım Türkiye milli takımına haram olsun
Uykusuz kal işe bile giitmedim.bahane uydurdum.
Bir günlüğüm degitti
Üzerine stres yaşadım o kadar
KESİNLİKLE TUM SORUMLULARA MİLLİ TAKİMA HAKKİMİ HELAL ETMİYORUM

ATLANTIK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,342
1,431
113
Gayet normal bu futbol ile hicbi zaman yüzümüz gülmez 10kişi kalan takıma bile 1 gol atamayan bi milli takım bi beklentim yok şahsen uykumuza yazık oldu bekledik bu saate kadar macı izleyelim diye bide

fthclk1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,345
1,067
113
Bu halkan çslhanığlu İnter deyken uzaktan sütelli atıyordu bu adam ne zaman gol attı iyi oynadı milli takımda

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,731
10,627
113

blackmoon1881

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
150
40
28
abd maçında kim o sahaya giderse taraftar olarak onun ben .... milli takımda bi basketbol bide voleybol gerisi bizi aşıyor dünyaya rezil olduk valla

lucius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,240
829
113
canavr gibi kanat oynayan aral ı bırak irfan canı oraaya götür olacak iş değil

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,818
1,215
113
Faroe Adaları, San Marino, Malta grubunda olsaydık böyle olmazdı.. Yani galiba böyle olmazdı. Ona bile kesin konuşamıyoruz..