Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Avukata Küfür

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,756
2,091
113
Olurda sana kayıtlari dinletirse hakime söylersin sayın hakim on numara küfür etmişim ama dersin

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,705
8,743
113
Usta doğru diyorsun da bazıları öyle hakaretler ediyor ki sana tutamayabiliyorsun kendini. İnsanın borcunu ödemeyesi geliyor bazen elinde para varken sinir olup. Bir kere borcumu ödemiştim 1 ay oldu e devletten icram görünuyor kalkmadı aradım bana diyor ki biz çok bekledik şimdi sıra sende bekle de aklın başına gelsin falan diyor. Cimere şikayet ettim 2 gün içinde kalktı.
dostum biliyorum bende cok cok yasadim. ben bizzat ailemi aramayin diyordum kapatir kapatmaz annemin babamin telefonu caliyordu. bende cok tehdit ettim kufur etmedim ama cok ince tehditler filan oldu, bende annenizimi ariyim diyordum. icra harici avukat kari kapima geldi sirf merak etmis kim bu die 🤣 bu kumar illeti kumar boku herseyi yasatiyor insana. ama odeme yaptiginda dosya kapatmak istediginde o tavirlari hareketleri o kadar degisiyorki ulan diyorsun bu kadar kolaymiydi :)

Gizlitakip

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
448
195
43
dostum biliyorum bende cok cok yasadim. ben bizzat ailemi aramayin diyordum kapatir kapatmaz annemin babamin telefonu caliyordu. bende cok tehdit ettim kufur etmedim ama cok ince tehditler filan oldu, bende annenizimi ariyim diyordum. icra harici avukat kari kapima geldi sirf merak etmis kim bu die 🤣 bu kumar illeti kumar boku herseyi yasatiyor insana. ama odeme yaptiginda dosya kapatmak istediginde o tavirlari hareketleri o kadar degisiyorki ulan diyorsun bu kadar kolaymiydi :)
Benim bir arkadaş çalışmıştı o avukatlık bürolarında hepsini alabilirsen borcunun her ödettiğin borçtan yüzde 20 mı yuzde 30 mu ne prim alıyormuşsun. Hepsi avukat değil onların 😁

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,705
8,743
113
Benim bir arkadaş çalışmıştı o avukatlık bürolarında hepsini alabilirsen borcunun her ödettiğin borçtan yüzde 20 mı yuzde 30 mu ne prim alıyormuşsun. Hepsi avukat değil onların 😁
avukat degil yancilar dosyaya bakanlar. konusma Hararetli olunca sey diyorsun sen kapat sen bi iscisin orda avukat arasin diyorsun harbiden ariyorlar 😄🤣

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
1,620
113
Arkadaşlar uzun bir olay anlatmak kafanızı şişirebilir.
Avukatla görüşme sırasında sinirlerime hakim olamadım.
Bu ilk görüşme değil.
Telefonda çok ağır küfürler ettim, kendisi suratıma kapattı bir şey demeden
Ondan sonrada aramadı sizce birşey çıkarmı.
İfade vermek zorunda falan kalır mıyım.
Tatile gideceğim bir arkadasla aklım orada kalıyor.
Yav kral telefonu kapattıktan sonra bol bol sovssydin ama birşey çıkmaz karşındaki sonuçta Cumhurbaşkanı değil

Hyper28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
25,507
3,033
113
Bu ilk görüşme değil.
Bidaha ara içim soğumadı de bidaha söv kapat rahat ol

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,001
1,940
113
Bu ilk görüşme değil.
Kayıt altin da değil bisey olmaz

cgslmali1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,006
299
83
Bu ilk görüşme değil.
Hukukçu olarak sana cevap vereyim için rahatlasın ama tavsiyem hukuk camiasına karşı bu tip işlere girmemen kardeşim. Bu durumun iki türlüsü var. Avukatlar genelde benzer işler başına geldiğinden ötürü (tehdit hakaret vs.) kendi büro hatlarını yani sabit ve büro için kullanılan cep telefonlarını savcılığa dilekçe vermek surertiyle tedbiren dinletir. Şayet dinleme altında bir hat üzerinden küfür hakaret ettiysen ve tehdit de ettiysen davaya maruz kalabilirsin. Fakat bu şahsi şikayete bağlıdır şikayet eder ya da etmez veyahut sen özür diler işi çevirirsin. Bu dinlenen hat meselesi 100 de 3 ya da 5 lik bir kısım. Diğer türlü ise, kendisi kayıt edip ilgili savcılığa şikayette bulunamaz. Mahkeme kararı ve savcılık talebi olmadan kimse kimsenin telefon görüşmelerini kayıt altında tutamaz. Yani durum böyleyse hiçbir şey olmaz. Fakat aklında bulunsun, "hoparlör açıktı şahitim var" diyerek yanındaki katip ya da sekretere tanıklık ettirip dava açtıranlar da olmuştur zaman zaman. Yani hukukçulara küfretmemeni öneririm. Bence sana bir girişim olmadan tekrar ara ve psikolojinin bozuk olduğunu, avukatlık bürosu kisvesi altında dolandırıldığını, birine para gönderdiğini bundan dolayı böyle bir hataya düştüğünü söyle işi çevir. Ne olur ne olmaz.

ASvAS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
214
179
43
Bu ilk görüşme değil.
Avukat mutlaka kayıt almiş tır zaten bunu görüşmeden önce belirtiyorlar. Umarım en agır şekilde ceza alırsın müemmet ceza almanı çok isterim ama agır bir para cezası ile yırtacaksın ceza almanı istememin sebebi senin gibiler insanlara sürekli hakaret kufur eden tiplersiniz sizleri cezalarda durduramıyor şimdi kaç tane bahanen vardır küfürlerin için keşke önce içeri atılıp sonra yargıla yapılsa neyse banada küfür etmeden yorumu sonlandırayım bu arada ss alınarak herkez dava açabilir kufur hakaret rahat rahat ediyorum demeyin anladınız

Dani02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
432
706
93
Bu ilk görüşme değil.
Lo siento

goattuso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
708
502
93
Bu ilk görüşme değil.
bu kadar kafaya taktıysan avukatı da davet edebilirsin tatile

ASvAS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
214
179
43
Hukukçu olarak sana cevap vereyim için rahatlasın ama tavsiyem hukuk camiasına karşı bu tip işlere girmemen kardeşim. Bu durumun iki türlüsü var. Avukatlar genelde benzer işler başına geldiğinden ötürü (tehdit hakaret vs.) kendi büro hatlarını yani sabit ve büro için kullanılan cep telefonlarını savcılığa dilekçe vermek surertiyle tedbiren dinletir. Şayet dinleme altında bir hat üzerinden küfür hakaret ettiysen ve tehdit de ettiysen davaya maruz kalabilirsin. Fakat bu şahsi şikayete bağlıdır şikayet eder ya da etmez veyahut sen özür diler işi çevirirsin. Bu dinlenen hat meselesi 100 de 3 ya da 5 lik bir kısım. Diğer türlü ise, kendisi kayıt edip ilgili savcılığa şikayette bulunamaz. Mahkeme kararı ve savcılık talebi olmadan kimse kimsenin telefon görüşmelerini kayıt altında tutamaz. Yani durum böyleyse hiçbir şey olmaz. Fakat aklında bulunsun, "hoparlör açıktı şahitim var" diyerek yanındaki katip ya da sekretere tanıklık ettirip dava açtıranlar da olmuştur zaman zaman. Yani hukukçulara küfretmemeni öneririm. Bence sana bir girişim olmadan tekrar ara ve psikolojinin bozuk olduğunu, avukatlık bürosu kisvesi altında dolandırıldığını, birine para gönderdiğini bundan dolayı böyle bir hataya düştüğünü söyle işi çevir. Ne olur ne olmaz.
Doğru tespitler

rcpgdk315

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
39
18
GorusMeyi kaydetse ne olur dava açmak için kendi ne dediğini kesip mı verecek mahkemeye
Küfür ettiğine göre sen
Demek sana dememesi gereken şeyler söyledi
Kendo acısından suç olan
Onun için hiç bok yapamaz
Konu icra ise zaten bir şey yapamaz seni arayıp taciz tehdit edemez Yani daba açarsa kendi de suçlu olur

rcpgdk315

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
39
18
La bi bok olmaz ben çok sövdüm 😀
Konu icra ise hele hiç bir halt şikayet falan edemez
Çünkü kendide suçlu seni arayıp taciz tehdit etmesi de onun için yasak

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,467
1,975
113
avukat hükümlülükleri gereği senle konuştuğu hiçbirşeyi söyleyemez yani hakaret davası açsa bile kanıtlayamaz

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,793
20,197
113
Kastamonu Taşköprü kışlık sarımsak geldi yemeğine sofrana turşuna cacığına Taşköprü sarıms