- 16,526
- 15,652
- 113
Avukat küsmüş sana anladığım kadarıyla. Onu incitmişsin. Bi alt dudak ver barışalım diyebilirsin.
Yakarsın kendiniArkadaşlar uzun bir olay anlatmak kafanızı şişirebilir.
Avukatla görüşme sırasında sinirlerime hakim olamadım.
Bu ilk görüşme değil.
Telefonda çok ağır küfürler ettim, kendisi suratıma kapattı bir şey demeden
Ondan sonrada aramadı sizce birşey çıkarmı.
İfade vermek zorunda falan kalır mıyım.
Tatile gideceğim bir arkadasla aklım orada kalıyor.
Birşey olmaz ağırlaştırılmış müebbet alırsın oda iyi halden müebbete çevrilir.Arkadaşlar uzun bir olay anlatmak kafanızı şişirebilir.
Bu ilk görüşme değil.
Öyle olsa bile mahkeme delil olarak kabul etmez. Dava açabilir. Kovuşturma sırasında mahkeme ilgili operatörden iddia edilen tarihteki konuşmaların kaydını isteyebilir. Başka türlü delil kabul edilmez.Ofis telefonuydu kayıt altında muhtemelen
Türkiye'de küfür etmenin cezası, Türk Ceza Kanunu (TCK) m.125 uyarınca 3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezasıdır. Sosyal medya (DM, Whatsapp vb.) üzerinden işlenen küfür/hakaret suçlarında da benzer cezalar uygulanır. Genellikle ilk suçta adli para cezasına çevrilir. suç duyurusu bulunursa hakkında olacak işlemArkadaşlar uzun bir olay anlatmak kafanızı şişirebilir.
Bu ilk görüşme değil.
Sana bana küfretmekle aynı. Bir miktar para cezası olur başka bir sorun yaşamazBaba avukata küfür etmek nedir ya cami duvarına işemek gibi bir şey olmuş bu
Valla ben de uzun uzun küfretmiştim zamanında. Bir daha sakın beni arama demiştim, cinnet geçirmiştim ama günde elli sefer arıyordu. Sonra da bi daha aramadı. Bişey de olmadı.Sana bana küfretmekle aynı. Bir miktar para cezası olur başka bir sorun yaşamaz
Niye sinani sevmiyor musunŞu profildeki puctu değiştirmezsen sanada küfür edebilir.
Sapık Sinanin taaaaaNiye sinani sevmiyor musun
Adam içeriden çıktı haberin yok mu aklandıSapık Sinanin taaaaa
Dava acamaz telefon gorusmesi oldugu icin yazili olmadigindan sorun olmayacaktir Taki gorusmemelerimiz kayit altindadie deyip devam ettiyse delil olarak kullanabilit diyecemde Oda zor cunku seni arayan avukat degil yardimcisi ofis boydur . ama soyle bir sikintin olacak bende zamaninda aynisini yasadim . davalio oldugum borcta tum tuslara basacak avukat hele birde kisisel grur yaptiysan vay haline ... Dosyan uzerinden surekli hesaplarini control ettirecek , icra eve gonderticek , surekli resmi yollardan evine , isyerine yazi gonderecek . bunlari yaparken tum amaraflar dosyana isleyecek ve dosyan sisecek . kapatmak istedigindede merkez bankasinin en yuksek faizi uzerinden dosyayi kaaptmadan bitirmeyecekArkadaşlar uzun bir olay anlatmak kafanızı şişirebilir.
Bu ilk görüşme değil.
Sapık aklansa ne olacakAdam içeriden çıktı haberin yok mu aklandı
Dava açarsa 3 aydan 2 yıla kadar hapis ama ceza düşük olduğu için idari para cezasına çevirirlerValla ben de uzun uzun küfretmiştim zamanında. Bir daha sakın beni arama demiştim, cinnet geçirmiştim ama günde elli sefer arıyordu. Sonra da bi daha aramadı. Bişey de olmadı.