Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Avustralya & Türkiye Maçı İzleyecek Misiniz

Maçı İzleyecekmisiniz?

• Evet

Kullanılan: 157 70.4%
  • Hayır

Kullanılan: 66 29.6%

• Kullanılan toplam oy
    223
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,105
3,309
113
Avustralya da 10 milyon Euro üstü oyuncu yok Türkiye de 10 milyon Euro altı oyuncu yok

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,146
6,423
113
Şimdi kenan girdi basarsak burda aslanım kaplanım diye ötmeyin

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
8,223
113
Sende kendini futbol uleması zannediosun şikeye bile bağladın olayı kapat kardeşim sen televizyonu git sen curaçao maçını izle
ya emıne hawks mı afınne oda belli deil suan sen bu futbol okey bı çeyrek yarı oynarız dıyebılıyonmu gruptan cıkmayı gec tırkıye gıbı bı ulkenın gruptan cıkabılırmıyiz dıye hesap yaplarını bıle ben turkıyeye yakıstıramıyom

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,146
6,423
113
ya emıne hawks mı afınne oda belli deil suan sen bu futbol okey bı çeyrek yarı oynarız dıyebılıyonmu gruptan cıkmayı gec tırkıye gıbı bı ulkenın gruptan cıkabılırmıyiz dıye hesap yaplarını bıle ben turkıyeye yakıstıramıyom
Lan sen milli takımına şikeci diyen adamsın senle ne futbolu konuşayım

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
8,223
113
Lan sen milli takımına şikeci diyen adamsın senle ne futbolu konuşayım
ya futboldan anlamıyon burda turkıye turkıye dıyon eze eze oynasın 3 yesın ama bu futbolla 5 atarsa ben tatmın olmam kımse olmaz olanda zaten futboldan anlamayan adamdır

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,146
6,423
113
ya futboldan anlamıyon burda turkıye turkıye dıyon eze eze oynasın 3 yesın ama bu futbolla 5 atarsa ben tatmın olmam kımse olmaz olanda zaten futboldan anlamayan adamdır
Lan oynarsın oynazmasın ayrı mesele sen tatmin olasın diye oynanmıyor bu oyun sen nasıl ülkenin takımına şikeci dersin

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
8,223
113
teklamlarda ne dıyo sahadan sılerız tek kale oynarız he heeee sız anca reklamlarda oynarsınız futbolun afrıkası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...