- 11,146
- 6,423
- 113
Yok kardeşim sadece sövmeyi bilirlerBaşlıyor 2. Yarı hep destek tam destek haydi bizim çocuklarr!! 🇹🇷🇹🇷
Yok kardeşim sadece sövmeyi bilirlerBaşlıyor 2. Yarı hep destek tam destek haydi bizim çocuklarr!! 🇹🇷🇹🇷
Bana fark etmez basalım da isterse %5 oynayalım topla çokta önemli değilAçık ve net söylüyorum bu oyunla yensek bile sevinmem asla.
Oda bi bakış açısı saygı duyarımBana fark etmez basalım da isterse %5 oynayalım topla çokta önemli değil
yav he topram 26 dan hain olmazHainlik yapma
Sen hainsin
ya emıne hawks mı afınne oda belli deil suan sen bu futbol okey bı çeyrek yarı oynarız dıyebılıyonmu gruptan cıkmayı gec tırkıye gıbı bı ulkenın gruptan cıkabılırmıyiz dıye hesap yaplarını bıle ben turkıyeye yakıstıramıyomSende kendini futbol uleması zannediosun şikeye bile bağladın olayı kapat kardeşim sen televizyonu git sen curaçao maçını izle
Yenilirsin edersin şike var diosun bi önceki sayfada yazık beyav he topram 26 dan hain olmaz
Lan sen milli takımına şikeci diyen adamsın senle ne futbolu konuşayımya emıne hawks mı afınne oda belli deil suan sen bu futbol okey bı çeyrek yarı oynarız dıyebılıyonmu gruptan cıkmayı gec tırkıye gıbı bı ulkenın gruptan cıkabılırmıyiz dıye hesap yaplarını bıle ben turkıyeye yakıstıramıyom
Şimdi kenan girdi basarsak burda aslanım kaplanım diye ötmeyin
Senin bu takım hakkında söz söylemeye hakkın yok git sence şike olmayan takımları izle) bak bu takıma messıyı koy o bıle bunların ıcınde mala döner
ya futboldan anlamıyon burda turkıye turkıye dıyon eze eze oynasın 3 yesın ama bu futbolla 5 atarsa ben tatmın olmam kımse olmaz olanda zaten futboldan anlamayan adamdırLan sen milli takımına şikeci diyen adamsın senle ne futbolu konuşayım
Senin bu takım hakkında söz söylemeye hakkın yok git sence şike olmayan takımları izle
Lan oynarsın oynazmasın ayrı mesele sen tatmin olasın diye oynanmıyor bu oyun sen nasıl ülkenin takımına şikeci dersinya futboldan anlamıyon burda turkıye turkıye dıyon eze eze oynasın 3 yesın ama bu futbolla 5 atarsa ben tatmın olmam kımse olmaz olanda zaten futboldan anlamayan adamdır
hepsı sıkecı sadece o deılLan oynarsın oynazmasın ayrı mesele sen tatmin olasın diye oynanmıyor bu oyun sen nasıl ülkenin takımına şikeci dersin