Notlarıma kopyaladım yazdım bakalım kaç tane tutmıcak puahahaArda güler bi gol 2 asist Türkiye 4 Avustralya 0 hwshsh
Notlarıma kopyaladım yazdım bakalım kaç tane tutmıcak puahahaArda güler bi gol 2 asist Türkiye 4 Avustralya 0 hwshsh
0 çekerim kesin hwwhNotlarıma kopyaladım yazdım bakalım kaç tane tutmıcak puahaha
elinde yeni mamüller varmı24 yil aradan sonra bu maci izlemeyecek erkek mukremin gezgindir
5 dk ya firindaelinde yeni mamüller varmı
Güncel formalar alındı mekan ayarlandi alarmlar kuruldu 24 sene sonra milli takımım dünya kupası arenasında izliyecek durumu varken izlemeyen gitsin etek giysinMaçı İzleyecekmisiniz Merak Ettim Açıkçası
Ekli dosyayı görüntüle 983903
Böyle olursa holinin 2 özel oranıda geliyo totalde 10k 😊Arda güler bi gol 2 asist Türkiye 4 Avustralya 0 hwshsh
O yüzden öyle yazdım umudumuz oBöyle olursa holinin 2 özel oranıda geliyo totalde 10k 😊

Bir şey olmaz, devam. Ben de dün maaşı bıraktım yine aynı gün. Şimdi 30 gün borçlanma süreci başladı yine.Ekli dosyayı görüntüle 984209
Su maç MS 2 olmadı bu gün aç yatacam belli oldu. Gündüzden beri babamdan aldığım 4 k yı 500 yemek parası yapayım geri babama atayım diye uğraştım ama babamın parası da gitti acta kaldık. Bu gün oynadığım 4 maçın sonuçlara bak 1.0/0.0/0.0/1.1 bir tane üst yok. Zaten kumarı bırakmıştık 1 k 500 kar olsun diye diye 4 k para gitti evde kimse yok şimdi gelde uyu sabaha kadar. Hem vaktim gitti sabahtan beri hem param. İdda oynamayın bu oyunu hep oynatan kazanır. 0 oran bile gelmiyor. Şimdi sabaha kadar oturalım boş boş. Stresten başka birşey değil umarım herkes bırakır bu illeti
Bizden adam olmaz. 4 k 1/1/1/1 diye oynadım 1 i bile tutmadi. 500 tl kazansam yemek parası yapıp oynamayacaktim zaten oynamayı bıraktım ama 1 maç bile olmadı gündüz u19 da 2 iptal oldu vardan 1.5 olmadı üst oranı 1.10 sonrası zaten 0.0/0.0 zaten oynamıyorum da yemek parası çıksın dedik tüm para gittiBir şey olmaz, devam. Ben de dün maaşı bıraktım yine aynı gün. Şimdi 30 gün borçlanma süreci başladı yine.
NerdeBelediye sucuk ekmek çorba dagitacakmis sabah gitsem mi acaba hiç uykumu bölesimde yok