Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Avustralya & Türkiye Maçı Yorum

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,883
8,458
113
1000 tane araçla konvoyla şovlarla bizden başka giden var mı acaba. her oyuncu özel reklamlarda , yok bizim çocuklar yok şu yok bu

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,486
8,708
113
Koskoca milli takımda kaleye sırtı dönük oynayabilecek şöyle burak yılmaz, cenk tosun tarzı forvet yok. Montalla denen zibidi 5li defansa kerem gibi oyuncuyu gömmüş performans bekliyor. Keremin bir suçu yok tabi adam ne yapsın o defansa. Sacmalik ya yeminle.
montelladan dan bi sk olmaz

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,509
24,247
113
Sağlık olsun bizim yapımızda var halk olarak gerilerden başırıya koşmak
İlk maç ders olsun bize bzim oyın sitili oynanan oyın ile görüşler nedir benim görüşüm iyi oynadık fakat aralara kaçmadık birazcık da teknik kullansak yenerdik görüşündeyim
Sağlık falan olmasın ya . Oyunu okuyamayan hocayla olmaz .

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Çok ta komik goller yedik. Hele ilk gol tam komediydi. Atamıyorsan hiç olmazsa yememeyi öğrenmek gerek. Tek adam 3 oyuncunun arasından sıyrılıp köşeye bıraktı topu

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,494
33,618
113
Ulan bütün özelleri de yediler bu holigan ne cenabet site aq yatırmıcam diyorum gidiyoruz yine oynuyoruz liderlik özeli de yalan oldu aq

tarsuslea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
815
409
63
Koskoca milli takımda kaleye sırtı dönük oynayabilecek şöyle burak yılmaz, cenk tosun tarzı forvet yok. Montalla denen zibidi 5li defansa kerem gibi oyuncuyu gömmüş performans bekliyor. Keremin bir suçu yok tabi adam ne yapsın o defansa. Sacmalik ya yeminle.
enes ünalı çağırsalardı keşke ne kadar sakatlıktan yeni çıkmış olsa da gerçek bi santrafor keremin pozisyonunda enes ünal olsa o golü atardı

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,388
36,722
113
Aynen öyle bende ona ayar oldu habire bi orta açma çabası topu çevir çevir 3 dk boşa dönüyor ceza sahası dıçımda boşa düşür şutu çek yada iki kıvrak hareket yap ara pası adamlar çok kalabalık ama uzun boylu olması ters oldu orta yerine şunlara yönelse lerdir bi yerden sonra kopardı
Ya onun dışında rakibe kontra fırsatı vermiş bak orta sahaya bak şimdi orkun hakan ismail arda kerem barış yaz kenara cepte değilmi zeki sağ dan fırlıyor zaten arda nın kademesine giriyor gelelim sol beke ferdide mecbur yakın oynuyor barışa geride kim var apo merih apo merih yayda senin geriye dönecek hızlı oyuncun kim şu oyunda ya vallahi aptal gibi bi taktik. Neyse unutalım bidaha da izlemeyek

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,970
3,103
113
Montellaya yazar lan hayırdır oğlum hayırdır sabahın 6.3 unda kalktım 2 de uyuyup millet 5 de kalkıp yollara düştü sokaklara çıktı namazını kıldı kahvaltisini yaptı yapmadı yıllardır bu maçı bekliyoruz lan 24 sene sonra bu maçı teknik direktörsün HATA YAPMA ŞANSIN YOKKK uluslar Ligi'nde yaptın ispanyadan 6 yedin uluslar Ligi'nde yap hatayı hazırlık maçında yap ama bu maçta hata kabul edilmez sen hangi akıla hizmet boyu 1.90 altı olmayan adamlara keremi bırakıyorsun aptal herif montella neden ulan neden 1-0 düştün geriye al denizi çıkar keremi gelen her topu kaybetti kerem her topu bir iki topta vuramadi sonlarda merihin kafayla vurduğunu kalecinin üstüne vurdu orada milli takımın forvetinde oynuyorsan o topa gerekirse uçaarak vuracaksın gerekirse topla o kaleye gireceksin ama atacaksın atamazsan atarlar vuramazsan vururlar kızmıyorum kereme kerem zaten verem bir adam onu o sahada 85 dakika bekleten montellaninda teknik ekibinde babali boynuna başka bişey demiyorum onun dışında Avustralya futbol katilisin böyle birşey olamaz kafayı yiycem sinirden 70 e kadar umudum vardi umudum ne yapıp ne edip paraguayi yeneceksiniz yeneceksiniz yeneceksiniz
Hepsinde haklısın kanka heyete bile sorumluluk düşer kadro Montella oyuncu hepsini geçtim bizimkilerde ruh yoktu ruh

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,487
28,831
113
Ya onun dışında rakibe kontra fırsatı vermiş bak orta sahaya bak şimdi orkun hakan ismail arda kerem barış yaz kenara cepte değilmi zeki sağ dan fırlıyor zaten arda nın kademesine giriyor gelelim sol beke ferdide mecbur yakın oynuyor barışa geride kim var apo merih apo merih yayda senin geriye dönecek hızlı oyuncun kim şu oyunda ya vallahi aptal gibi bi taktik. Neyse unutalım bidaha da izlemeyek
ozan aminisego sego pablo pablo editini aç izle

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,970
3,103
113
Sona doğru ferdi bianda koştuda topu kesti rakipten aldı ben bardakçı sandım ferdi olmasa bence 3 üde yerdik karşı karşıya kalıyordu