Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ayak Ağrısı Hakkında

Yusufjk72

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
46
20
8
Kral aynısı başıma geldi şimdi yapman gerekeni söylüyorum. Ağrıyan bölgelerin hepsine zeytinyağı sürüp streçlemen lazım en az 4 5 saat kalması lazım etkisini göreceksin

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
ortopedi randevusu al sen büyük ihtimalle acile gittin sadece ortopedi sana fizik tedavi önerebilir tabanlık falan önerebilir
Randevu aldım ortopedi 13 üne amacım mr çektirmek dün kundura giydim çok felaket avro oldu bugün Spor giydim biraz daha iyiydi daha önce ortopedi ye gittim röntgen çekti kaslarda sıkıntı varmış ilaç verdi geçmesse fizige git dedi geçmedi fizige gittim sadece B12 baya düşük dedi anlamadığım ortopedi kas kaynaklı dedi fizik b12

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,756
2,091
113
Ya aq iyce boku. Çıktı bu konu açma işinin ayağı ağrıyan götü ağrıyan kızdan ayrılan ne bu aq

posmodernist

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
66
23
8
Randevu aldım ortopedi 13 üne amacım mr çektirmek dün kundura giydim çok felaket avro oldu bugün Spor giydim biraz daha iyiydi daha önce ortopedi ye gittim röntgen çekti kaslarda sıkıntı varmış ilaç verdi geçmesse fizige git dedi geçmedi fizige gittim sadece B12 baya düşük dedi anlamadığım ortopedi kas kaynaklı dedi fizik b12
dar ayakkabı giyme biraz geniş giy fizik saçmalamış kas kaynaklı ağrı b12 ile alakasi yok