- 66
- 23
- 8
tam olarak neresi ağrıyor batma elektrik çarpması gibi bi ağrı hissediyo musun yoksa sadece sızlama mıUyuşma yok sadece agrı ayaküstü çlşyorum kas kaynaklı
tam olarak neresi ağrıyor batma elektrik çarpması gibi bi ağrı hissediyo musun yoksa sadece sızlama mıUyuşma yok sadece agrı ayaküstü çlşyorum kas kaynaklı
Topuk ve üst kısım sanki çıkmış gibi sızlama oluyortam olarak neresi ağrıyor batma elektrik çarpması gibi bi ağrı hissediyo musun yoksa sadece sızlama mı
Ayagımla ovdummu kart kurt sesler geliyor rahatlatıyortam olarak neresi ağrıyor batma elektrik çarpması gibi bi ağrı hissediyo musun yoksa sadece sızlama mı
sabah ilk adım ağrılı mı oluyorAyagımla ovdummu kart kurt sesler geliyor rahatlatıyor
Evetsabah ilk adım ağrılı mı oluyor
Ovalayayımmı pekiKral aynısı başıma geldi şimdi yapman gerekeni söylüyorum. Ağrıyan bölgelerin hepsine zeytinyağı sürüp streçlemen lazım en az 4 5 saat kalması lazım etkisini göreceksin
ortopedi randevusu al sen büyük ihtimalle acile gittin sadece ortopedi sana fizik tedavi önerebilir tabanlık falan önerebilir
bu da ayri bi fanteziymişKral aynısı başıma geldi şimdi yapman gerekeni söylüyorum. Ağrıyan bölgelerin hepsine zeytinyağı sürüp streçlemen lazım en az 4 5 saat kalması lazım etkisini göreceksin
Randevu aldım ortopedi 13 üne amacım mr çektirmek dün kundura giydim çok felaket avro oldu bugün Spor giydim biraz daha iyiydi daha önce ortopedi ye gittim röntgen çekti kaslarda sıkıntı varmış ilaç verdi geçmesse fizige git dedi geçmedi fizige gittim sadece B12 baya düşük dedi anlamadığım ortopedi kas kaynaklı dedi fizik b12ortopedi randevusu al sen büyük ihtimalle acile gittin sadece ortopedi sana fizik tedavi önerebilir tabanlık falan önerebilir
Kardeş her konuda fikir birliği iyidir ne konular açılıyor bu konuyamı takıldınYa aq iyce boku. Çıktı bu konu açma işinin ayağı ağrıyan götü ağrıyan kızdan ayrılan ne bu aq
dar ayakkabı giyme biraz geniş giy fizik saçmalamış kas kaynaklı ağrı b12 ile alakasi yokRandevu aldım ortopedi 13 üne amacım mr çektirmek dün kundura giydim çok felaket avro oldu bugün Spor giydim biraz daha iyiydi daha önce ortopedi ye gittim röntgen çekti kaslarda sıkıntı varmış ilaç verdi geçmesse fizige git dedi geçmedi fizige gittim sadece B12 baya düşük dedi anlamadığım ortopedi kas kaynaklı dedi fizik b12
YazmıştımAyağun niye ağriy uşağum
adam yanlış flair atmamış muhabbet flairi atmış burda gereksiz problem yaratmana gerek yok hocam iyi forumlarYa aq iyce boku. Çıktı bu konu açma işinin ayağı ağrıyan götü ağrıyan kızdan ayrılan ne bu aq
Ne fantezisi bilader faydasını gördükte yazıyoruz her boku şakaya çevirmeyinbu da ayri bi fanteziymiş
kafana alimünyum folyo sarıyor musun radyasyondan etkilenmemek için pekiNe fantezisi bilader faydasını gördükte yazıyoruz her boku şakaya çevirmeyin
Kanka ovalamadan nasıl bacağına sürmeyi düşünüyorsun? Tabi ovalicanOvalayayımmı peki
Bu agrıdan dolayı acaba Mr ayakta fazla çlşmamak için rapor verirmi kardeşim bazen patlayacak gibi oluyor inandar ayakkabı giyme biraz geniş giy fizik saçmalamış kas kaynaklı ağrı b12 ile alakasi yok