Yok kardeş çok Şükür fıtık yok bu başka nişeyBel fıtığı vardır aynı ağrıların siddetlisini çektim hatta aglatitiyirdu yurt disindaydim agrimdan o kadar ağır küfürler ediyordum ki beni depirt etseler yeriydi
Yok kardeş çok Şükür fıtık yok bu başka nişeyBel fıtığı vardır aynı ağrıların siddetlisini çektim hatta aglatitiyirdu yurt disindaydim agrimdan o kadar ağır küfürler ediyordum ki beni depirt etseler yeriydi
Çıkmasın diyenAaa sen şu Amed süper lige çıksın diyen.
Hayret konusunu açmadınBenimde belim ağrıyor dost
Geçmiş olsunBenimde belim ağrıyor dost
Bu bilgiyi ne ypacaksın doktorunu ilacını bulman lazım devlet hastaneleri ilaçla kremle geciştiriyorsa özele bi git ameliyat vs ne lazımsa yaparlarAyagım çok ağrıyor gece sızıntıdan uyutmuyor röntgen de kaslarda sıkıntı varmış mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı
Yumurtanin sarisini ayir dost gerisine karismaAyagım çok ağrıyor gece sızıntıdan uyutmuyor röntgen de kaslarda sıkıntı varmış mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı
Got ağrısına en iyi gelecek şeyi de biliyorum ama söylemem. Çok merak eden varsa dm ulaşabilir. (Dm kapalı)Az kaldı bekliyorim gtum ağrıyor diye kim konu açacak diye
doktor yıllık izine cıktı malesefForumda doktor olan varsa cvblarsa sevinirim
gecmis olsun hastaneye git tedavi ol derdini forumda arama forumda yazan her seyi ıygularsan saglıgından olursunAyagım çok ağrıyor gece sızıntıdan uyutmuyor röntgen de kaslarda sıkıntı varmış mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı
ayaklarının fotografı var mı bi arkadaş soruyordaAyagım çok ağrıyor gece sızıntıdan uyutmuyor röntgen de kaslarda sıkıntı varmış mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı
röntgen genel olarak görüntüleme yapar. büyük görünür şeyleri. mr ise detaylı. yani mr ı çektir ne var ne yok herşey çıksın ortaya nedeninide tedavisinide ögrenirsinAyagım çok ağrıyor gece sızıntıdan uyutmuyor röntgen de kaslarda sıkıntı varmış mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı
filmleri görmem lazım önce@hkmtgnl doktorumuz birazdan ilgilenecek sizinle
Geçmiş olsun mr daha net sonuç almak için ayretten ilaçlı cekerlerse daha çok net kasları görürler .Mr çektirin 🙏Ayagım çok ağrıyor gece sızıntıdan uyutmuyor röntgen de kaslarda sıkıntı varmış mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı
Var kardeşayaklarının fotografı var mı bi arkadaş soruyorda
EyvallahGeçmiş olsun mr daha net sonuç almak için ayretten ilaçlı cekerlerse daha çok net kasları görürler .Mr çektirin 🙏
Saolröntgen genel olarak görüntüleme yapar. büyük görünür şeyleri. mr ise detaylı. yani mr ı çektir ne var ne yok herşey çıksın ortaya nedeninide tedavisinide ögrenirsin
Röntgen X-ray ışınları ile sadece kemik kıkırdak gibi şeyleri gösterir.E="fatih1983, post: 11216739, member: 49226"]
Ayagım çok ağrıyor gece sızıntıdan uyutmuyor röntgen de kaslarda sıkıntı varmış mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı