- 66
- 23
- 8
onu ordakilerle konuşman lazım rapor alirsin belki işten bi kaç günBu agrıdan dolayı acaba Mr ayakta fazla çlşmamak için rapor verirmi kardeşim bazen patlayacak gibi oluyor inan
onu ordakilerle konuşman lazım rapor alirsin belki işten bi kaç günBu agrıdan dolayı acaba Mr ayakta fazla çlşmamak için rapor verirmi kardeşim bazen patlayacak gibi oluyor inan
Odegil heyet raporuna benzer bi rapor bu hasta uzun süre ayakta çlşamaz diye acaba sabahtan akşama kadar mahvoldu ayagım üstelik sabaha kadar uyutmuyor uykusuz işe gidiyorumonu ordakilerle konuşman lazım rapor alirsin belki işten bi kaç gün
kanka o zor benim arkadaşın bileği kırıldı gene vermediler ama istersen belki alabilirsinOdegil heyet raporuna benzer bi rapor bu hasta uzun süre ayakta çlşamaz diye acaba sabahtan akşama kadar mahvoldu ayagım üstelik sabaha kadar uyutmuyor uykusuz işe gidiyorum
Sence bu fikir alışverişinden sonra tecrübene göre sebebi nedir tahmini tabiki burdan bilemessin ama fikrinkanka o zor benim arkadaşın bileği kırıldı gene vermediler ama istersen belki alabilirsin
plantar fasiit olabilir ayak tabanındaki bi tendonun zedelenmesi sonucu oluyorSence bu fikir alışverişinden sonra tecrübene göre sebebi nedir tahmini tabiki burdan bilemessin ama fikrin
Allah razı olsun kardeşim bilgin içinplantar fasiit olabilir ayak tabanındaki bi tendonun zedelenmesi sonucu oluyor
iltihaplandığı içinde uzun süre geçemeyebiliyorplantar fasiit olabilir ayak tabanındaki bi tendonun zedelenmesi sonucu oluyor
Kan tahlilindede bişey çıkmadı bakalım sadece mr kaldıiltihaplandığı içinde uzun süre geçemeyebiliyor
bu kadar düşük hasarlar crpyi ve sedimi yükseltmeye yetmez geneldeKan tahlilindede bişey çıkmadı bakalım sadece mr kaldı
heyet raporu almayı dene ve dar ayakkabı kullanma iyileşmeyi aşırı yavaşlatır aylarca iyileşmeyebilirbu kadar düşük hasarlar crpyi ve sedimi yükseltmeye yetmez genelde
Bu nedemek kardeşim onu anlamadımbu kadar düşük hasarlar crpyi ve sedimi yükseltmeye yetmez genelde
Çok saol bilgin için dediklerini yapacagımheyet raporu almayı dene ve dar ayakkabı kullanma iyileşmeyi aşırı yavaşlatır aylarca iyileşmeyebilir
kan değeri sedimentasyon ve crp kanda bir şey çıkmamasının nedenini söyledimBu nedemek kardeşim onu anlamadım
Anladım mr da sebebi çıkar degilmi kesinkan değeri sedimentasyon ve crp kanda bir şey çıkmamasının nedenini söyledim
kas kaynaklıysa çıkar sinir kaynaklıysa emg gerekebilirAnladım mr da sebebi çıkar degilmi kesin
Kardeşim bide ortopedidenmi Mr çekmeye yönlendirilecem kbkma çok soru sordumkan değeri sedimentasyon ve crp kanda bir şey çıkmamasının nedenini söyledim
EMG ne acaba onuda doktora söyleyeyim çekeyimkas kaynaklıysa çıkar sinir kaynaklıysa emg gerekebilir
Of of of, fatihim tükürüksüz mü yoksa?Ayagımı sana sokayım nekadar girierse numarası çıkar
kanka mra fazla gerek yok belirtilerin belli fizik tedaviye git ortopedi yönlendirdi de ağrıyı tarif et sabah ilk adımda ağrıdığını falan söyle onlar tedavi uygulasınKardeşim bide ortopedidenmi Mr çekmeye yönlendirilecem kbkma çok soru sordum