- 66
- 23
- 8
emg sinirleri değerlendiriyor elektrik göndererekEMG ne acaba onuda doktora söyleyeyim çekeyim
emg sinirleri değerlendiriyor elektrik göndererekEMG ne acaba onuda doktora söyleyeyim çekeyim
Anladım kankam öyle yapayımkanka mra fazla gerek yok belirtilerin belli fizik tedaviye git ortopedi yönlendirdi de ağrıyı tarif et sabah ilk adımda ağrıdığını falan söyle onlar tedavi uygulasın
büyük bir şey değil mrda falan hayvan gibi sıra oluyor 2 3 ay bekletiyolar gerek yokAnladım kankam öyle yapayım
Anladım kardeşim çok saol bilgin için eyvallahbüyük bir şey değil mrda falan hayvan gibi sıra oluyor 2 3 ay bekletiyolar gerek yok
Bu nerden çıktı kuponmu yattıNe bilelim amk doktor muyuz biz.
Panayır mı burası
neye bu kadar kudurdun hocam muhabbet flairi altında istediğini konuşur belki çevresinde arkadaşı yok ya da bilgili birisi yok ve tek sosyal olarak ulaşabileceği bilgi alabileceği yer bu forum gün içindeki stresini burdaki insanlardan çıkartmana gerek yok seni engelleyen bir davranışta bulunmamışYatmadı ampute nin ne olduğunu bile bilmiyorsun.
Ayağında sorun var foruma yazıyorsun.
Mr mi çektirsem vs.
Bence tomografi çektir , röntgende fındık görünecek
CANO YAKUP TV ULAŞ O SEVER AYAK HİÇ BİRŞEYİN KALMAZAyagım çok ağrıyor gece sızıntıdan uyutmuyor röntgen de kaslarda sıkıntı varmış mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı
Ya şu gereksiz insana cvb vermeye degmez herkes herşeyi bilse zaten neyse ona cvbını verdim ztnneye bu kadar kudurdun hocam muhabbet flairi altında istediğini konuşur belki çevresinde arkadaşı yok ya da bilgili birisi yok ve tek sosyal olarak ulaşabileceği bilgi alabileceği yer bu forum gün içindeki stresini burdaki insanlardan çıkartmana gerek yok seni engelleyen bir davranışta bulunmamış
Boş beleş işlere girme ayvan@Veteriner
Röntgende kas sıkıntısı çıktıysaAyagım çok ağrıyor gece sızıntıdan uyutmuyor röntgen de kaslarda sıkıntı varmış mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı
Mr da kangren tam anlamadımRöntgende kas sıkıntısı çıktıysa
Yok mr çektirirsen kangren
Tomografi çektirirsen doku zedelenmesi çıkar
psikolojik bazı sıkıntılarda varsa, huzursuz bacak sendromu diye birşey var dostum. bir psikaytr ile görüşmende fayda var. geçmiş olsun.Ayagım çok ağrıyor gece sızıntıdan uyutmuyor röntgen de kaslarda sıkıntı varmış mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı
Yo psikolojik sıkıntı yok onla alakalı degilpsikolojik bazı sıkıntılarda varsa, huzursuz bacak sendromu diye birşey var dostum. bir psikaytr ile görüşmende fayda var. geçmiş olsun.
Geçmiş olsun günde 50-100 squat yap bişeyin kalmazAyagım çok ağrıyor gece sızıntıdan uyutmuyor röntgen de kaslarda sıkıntı varmış mr çeksem yine aynı sonuçmu çıkar röntgen Mr farkı nedir bilgisi olan varmı
espiri olsun diye yaptım benimde dizler ağrıyor napcazBoş beleş işlere girme ayvan
Böyle espri yapma breman hatta hiç espri yapma sana espiri yakışmıyorespiri olsun diye yaptım benimde dizler ağrıyor napcaz