- 66,362
- 32,233
- 113
Ayfonu var diye bizi cıvata sandı heraldekıskanıyor bizi
Ayfonu var diye bizi cıvata sandı heraldekıskanıyor bizi
İftardan dolayı son bi iki adımı takip edemedik biz tebrikler dostÇekim talebi veriyorum bu sırada kuponların beğenilerine ve katkı sayısı en fazla arkadaşlarıma dağıtım yapacağım ödülü 3x ten 5x' e yükseltiyorum
İlk kupondan itibaren ve ilk kuponun final yapacak iken son adimda patlayan kuponundan tutta bu dk bu saniyeye kadar burdayiz iftar molası hariç 😬Çekim talebi veriyorum bu sırada kuponların beğenilerine ve katkı sayısı en fazla arkadaşlarıma dağıtım yapacağım ödülü 3x ten 5x' e yükseltiyorum
göze gelir düşürür kırar burda ağlar ozaman kulağına fısıldıcamAyfonu var diye bizi cıvata sandı heralde
Evet o konuda haklısın roll de bekletmemek için öyle oynadım yoksa tenisten devam.edicektim baskete bulasmazdim aptal aptal oynadık bazi adımlarla 3.5 içeri girdim dunsen dünkü rolle daha bi ömür göremen doghancım parayı misket oynar gibi oynuyon
Neyapiyorsun nasilsin dostum@ALoNeDarK kadim dostum
Faturayi patlattik kimse gormeden odemem lazım kanka 😬Baba noluyoruz ne bu heyecan atraksiyon![]()
Aaa iftar molası verdiğin için maalesef ödül hakkın yok dost allah kabuk etsinİlk kupondan itibaren ve ilk kuponun final yapacak iken son adimda patlayan kuponundan tutta bu dk bu saniyeye kadar burdayiz iftar molası hariç 😬
çok şükür az eğlendik rolde takiplerken sen napıyorsun nasılsın göremiyorum pekNeyapiyorsun nasilsin dostum
100 tl ye fatura kaldi mi ne kadar faturanFaturayi patlattik kimse gormeden odemem lazım kanka 😬
Amin inşallah 🥰Aaa iftar molası verdiğin için maalesef ödül hakkın yok dost allah kabuk etsin![]()
2600 kesilen fatura önümüzdeki ayda 1250 😔100 tl ye fatura kaldi mi ne kadar faturan
ne anlatıyon beollumJoe ve abuzer cok ıyı ıkılısınız devam
Tşkler bende iyi ben pek yazmıyorum ondan göremiyorsun genelde foruma bakarımçok şükür az eğlendik rolde takiplerken sen napıyorsun nasılsın göremiyorum pek
aynen eskisi gibi nba da yok sende tabi kurutcu tayfa kuruttu senideTşkler bende iyi ben pek yazmıyorum ondan göremiyorsun genelde foruma bakarım
Sen yasıonmu beaNeyapiyorsun nasilsin dostum