Kardeşim bak seni dünde insan gibi bugün yine uyarıyorum.adamin konusu baltalanmasin diye yazmiyayim dedim ama insanı fazla zorliyorsun.ben 8 senedir burdayım benide bilen bilir senide bilen bilir.ileri geri konusup durma beni karşına alma.isine bak.odul senin hakkin deildi.konuyu kapat uzatirsan sen zarar edersin.bak sana yine insanca yazdım ama bu şekilde devam edersen benimde çirkin tarafim var o tarafını görmek istemezsin.iyi geceler sana güzel kardesVar dost işte öyle kötü kalpli insanlar çok şey gördüğüm için şaşırmıyorum artık bi tane de aramızda var şu an mesela ama ne yapacaksın hangi biriyle uğrasacaksin
3 adım gelsin
Sogutmadan 3 adım gelsin kral
3 adım gelsin
3 adım kral
Gelsin 3 adım knk
Maşallah3 adım
Kral sen yat uyu ya 😂3 adım
😀Sinirlendin mi onu uyanıklık yapmadan dusunecektinKardeşim bak seni dünde insan gibi bugün yine uyarıyorum.adamin konusu baltalanmasin diye yazmiyayim dedim ama insanı fazla zorliyorsun.ben 8 senedir burdayım benide bilen bilir senide bilen bilir.ileri geri konusup durma beni karşına alma.isine bak.odul senin hakkin deildi.konuyu kapat uzatirsan sen zarar edersin.bak sana yine insanca yazdım ama bu şekilde devam edersen benimde çirkin tarafim var o tarafını görmek istemezsin.iyi geceler sana güzel kardes
Dur adam msjini kassin la çaktırma 😁Maşallah
Basket devam et kralArkadaşlar limit veriyor oynatmıyor Hercules maçına oynarken limit verdi arkası gol oldu
rahmetli 3.adımı beklemeyi severdi.Maşallah
Çek başka siteye at istersen dost hem kayıp bonusu hakkın yüksek olurArkadaşlar limit veriyor oynatmıyor Hercules maçına oynarken limit verdi arkası gol oldu
Çek ozaman ordan dostArkadaşlar limit veriyor oynatmıyor Hercules maçına oynarken limit verdi arkası gol oldu
Adam kazanmış kaybetmiş umrunda olmaz ki 😁Dur adam msjini kassin la çaktırma 😁
Acele etme money seninBaşka maç bakıyorum
Üşenmedin bunlarımı buldun knk🤣Maşallah
Majör maçlara oynatır bu limitleri şu an da majör eurolig var sadece heraldeBaşka maç bakıyorum
son adım yapıcam 1 maç bulayım tutarsa zaten daha oynatmazÇek ozaman ordan dost
Bekliyoruz knkson adım yapıcam 1 maç bulayım tutarsa zaten daha oynatmaz
Sal gelsin kanksson adım yapıcam 1 maç bulayım tutarsa zaten daha oynatmaz
O kadar olmuşmu puhaaMaşallah