Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Azalea Rolling Series #Vol23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,488
62,750
113
Var dost işte öyle kötü kalpli insanlar çok şey gördüğüm için şaşırmıyorum artık bi tane de aramızda var şu an mesela ama ne yapacaksın hangi biriyle uğrasacaksin
Kardeşim bak seni dünde insan gibi bugün yine uyarıyorum.adamin konusu baltalanmasin diye yazmiyayim dedim ama insanı fazla zorliyorsun.ben 8 senedir burdayım benide bilen bilir senide bilen bilir.ileri geri konusup durma beni karşına alma.isine bak.odul senin hakkin deildi.konuyu kapat uzatirsan sen zarar edersin.bak sana yine insanca yazdım ama bu şekilde devam edersen benimde çirkin tarafim var o tarafını görmek istemezsin.iyi geceler sana güzel kardes

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
44,090
8,474
113
Kardeşim bak seni dünde insan gibi bugün yine uyarıyorum.adamin konusu baltalanmasin diye yazmiyayim dedim ama insanı fazla zorliyorsun.ben 8 senedir burdayım benide bilen bilir senide bilen bilir.ileri geri konusup durma beni karşına alma.isine bak.odul senin hakkin deildi.konuyu kapat uzatirsan sen zarar edersin.bak sana yine insanca yazdım ama bu şekilde devam edersen benimde çirkin tarafim var o tarafını görmek istemezsin.iyi geceler sana güzel kardes
😀Sinirlendin mi onu uyanıklık yapmadan dusunecektin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...