Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı AzraeL / Bu Gecenin Nba Kuponu Sağlam Kasa Girildi

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,699
48,883
113
İlginçtir bu adamla kavga edip ertesi gün kanka diyorlar ya :) işin daha kötüsü kendinden başka hickimseyide adam görmüyorlar :) insanoğlu

Northe

Бог и дьявол со мной
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,455
13,552
113
İlginçtir bu adamla kavga edip ertesi gün kanka diyorlar ya :) işin daha kötüsü kendinden başka hickimseyide adam görmüyorlar :) insanoğlu
burada 100 tl ye adam bıçaklatabileceğin teşkolar var kanka şaşırıyon mu 😂

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
İlk yarı üst maçları bulmak gerek ilk yarı all star maçı gibi oluyor
Bak cozmussun sende olayi dost nba de yeterki her takımın az çok potansiyelini bilmek gerekiyor çok rahat ilk yari ust olan maclar var ama bazen de okc misal dun 2 3 periyodlarda sayi çıkmadı son per 70 çıktı okc gibi takımlara mac boyu sayi almak daha mantıklı

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,703
3,339
113
Bak cozmussun sende olayi dost nba de yeterki her takımın az çok potansiyelini bilmek gerekiyor çok rahat ilk yari ust olan maclar var ama bazen de okc misal dun 2 3 periyodlarda sayi çıkmadı son per 70 çıktı okc gibi takımlara mac boyu sayi almak daha mantıklı
Takip etmek gerek 1 oluyor 2 3 olmuyor son çeyrek yağıyor çoğunlukla ayarlı gibi

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
Ben boşunamı dedim bu kupon gelmezse erhanı uzaya gönderirim diye adam sabah 9 a kadar kuponu takip etti bana mesaj attı kupon gelmiş diye bayılmışım sabah uykusuzluktan kazandığını yeni gördüm kuponum 30 k yı erhan attım erhan lâ defteri kapattım bundan sonra engelledim onu puhhahah😁

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,252
32,913
113
Yav ne anlatiyon Erhan aq git bilyoner de yorumculuk yap ya

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
Takip etmek gerek 1 oluyor 2 3 olmuyor son çeyrek yağıyor çoğunlukla ayarlı gibi
Valla yıllardır nba takip ediyorum artık az çok çözdüm orayi arada yine tek sayilardan kaybediyorum ama hiç değilse aç kalmıyoruz puaha