- 8,409
- 10,709
- 113
İsrafil geliyor birazdan sizin hakkınızdan ancak o gelir puhahahahaMerhaba ben mikail
İsrafil geliyor birazdan sizin hakkınızdan ancak o gelir puhahahahaMerhaba ben mikail
Merhaba ben şikayet konularının vazgeçilmezi HaaaaaaassaaaaaabbMerhaba ben mikail
Puahah ulan alem adamsın valla hasaaab nasil aklına geldiMerhaba ben şikayet konularının vazgeçilmezi Haaaaaaassaaaaaabb
Merhabalar ben Hatun 😁İsrafil geliyor birazdan sizin hakkınızdan ancak o gelir puhahahaha
Zugurtmusun sen puahaZenginin parasi zugurdun cenesini yormasin kilit
Kanka senin şu naifligin beni bir gün öldürecek@AzraeL Tebrikler dostum yakışır 🥰🥰🙏🏻☘
Zugurtlugumle gurur duyuyorum hggfZugurtmusun sen puaha
Erhan emmi 😁Zugurtmusun sen puaha
O mu züğürt her gün burda ölüsü 2 k si varZugurtmusun sen puaha
😂🥰🙏🏻Kanka senin şu naifligin beni bir gün öldürecek
DM aç demesi çok mu zor bellla kardeş.Mesajları silip cevap yazamaz yapmayaydın son 5 günde 2 defa roll aç dicektim
Yanlış biliyorsun dost sabahakadar kuponun nöbetini tuttum silahlı tam korumaBen boşunamı dedim bu kupon gelmezse erhanı uzaya gönderirim diye adam sabah 9 a kadar kuponu takip etti bana mesaj attı kupon gelmiş diye bayılmışım sabah uykusuzluktan kazandığını yeni gördüm kuponum 30 k yı erhan attım erhan lâ defteri kapattım bundan sonra engelledim onu puhhahah😁
Takılma bunlara Ferhatİlginçtir bu adamla kavga edip ertesi gün kanka diyorlar yaişin daha kötüsü kendinden başka hickimseyide adam görmüyorlar
insanoğlu
Mesaj yazıyorum gitmiyomuşDM aç demesi çok mu zor bellla kardeş.