- 36,461
- 19,500
- 113
Betco guncellemeye girdi gibiKupon hala açıkta valla düşmedi 😡
Bir bokluk mu olacak acaba 🫣
Betco guncellemeye girdi gibiKupon hala açıkta valla düşmedi 😡
Bir bokluk mu olacak acaba 🫣
Yaw o değil işte ben vurduktan sonra saniyesi de 44.5 oldu barem bence sıkıntı çıkacakMerak etme, meto abimizin derin baglantilari var bir sey olmaz olsada çozer
Adamın adını yazıyoruz rol geliyor daha ne olsunAllah rahmet eylesin, üzüldüm
Bir sey olmaz merak etmeYaw o değil işte ben vurduktan sonra saniyesi de 44.5 oldu barem bence sıkıntı çıkacak
3 dk vardı galibaSüre nasildi oynadığın da
Onaylanır o zaman. Ama güncellemeye girdi ise maç sonuna kadar bekler3 dk vardı galiba
Kral betconun süreside baremide sıkıntılı ama dediğin gibi birşey olsa emin ol oynatmazdi3 dk vardı galiba
Çıkmaz sen kazanmışsin kaybeden düşünsünYaw o değil işte ben vurduktan sonra saniyesi de 44.5 oldu barem bence sıkıntı çıkacak
Az üstünde 2 dakika diyorBurda belli zaten 3.13 süre vardı ben vurunca
Sürede skorda uygun sorun yokBurda belli zaten 3.13 süre vardı ben vurunca
Gelecek tabi, metin abinin ayagi konu icerisinde dolaşıyorTakip edemedim jet hızıyla gelmiş helal kral
Verir onaylar bunuBurda belli zaten 3.13 süre vardı ben vurunca
Alt yazı gecti, A haberde kuponlar iptalBurda belli zaten 3.13 süre vardı ben vurunca
Seninde sinaninda boyu devrilsin emi@sinansrml63 emeğine yüreğine sağlık kral kendin olmasanda adın yetiyor rolleri kazandırmaya helal olsun
Allah için yeter da etiket etmekten vazgec vedalaş Sinan dan 🤣@sinansrml63 emeğine yüreğine sağlık kral kendin olmasanda adın yetiyor rolleri kazandırmaya helal olsun
Kadim dostumuz 🐒 MayMuş Sinan nerede@sinansrml63 emeğine yüreğine sağlık kral kendin olmasanda adın yetiyor rolleri kazandırmaya helal olsun
Sen iflah olmaz bir Sinan bağımlısısın@sinansrml63 emeğine yüreğine sağlık kral kendin olmasanda adın yetiyor rolleri kazandırmaya helal olsun