Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ☠️AzraeL☠️ Kasa 1600 Hedef 3,4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,680
29,062
113
Makina sayende iyi guldu ama sen bu şekilde konulara uzun uzun yazmaya devam et hangi gün kazancın oldu da gelip sana yazdım seviyorum seni diye gelip konuna dahil oluyorum ettiğin laflara bak ayıp cidden ayıp
yaw benım senı kaale aldıgım mı var bu mesajdan sonra da yoksay tuşuna basıp devam edıcem sen gıbı adamlarla işim olmaz yedigin kaba sıcan adamsın sen ben senın neyıne gulucem benle muhattap olma

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,194
5,080
113
Hadi teknikler, sportmenlikler, 2likler, 3lukler, basket fauller havada ucuşsun

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
Makina sayende iyi guldu ama sen bu şekilde konulara uzun uzun yazmaya devam et hangi gün kazancın oldu da gelip sana yazdım seviyorum seni diye gelip konuna dahil oluyorum ettiğin laflara bak ayıp cidden ayıp
Ben para için yazdığına dair bişi söylemedim sen lafı tersten anlıyorsun whatsptan sana devamlı yazan benim demek istedim ama ikimizde birbirimizi anlamıyoruz galiba sorun yok benim için

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,194
5,080
113
150 bandinda uzayacak üst olacakkkkk

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
yaw benım senı kaale aldıgım mı var bu mesajdan sonra da yoksay tuşuna basıp devam edıcem sen gıbı adamlarla işim olmaz yedigin kaba sıcan adamsın sen ben senın neyıne gulucem benle muhattap olma
Ömrümde bir defa senden odul aldim başka bir konuda da zaten seni seçip attığın miktarı sna attim ne anlatıyorsun sen ben Müslümanım sen benim dinime laf eden adamsin yoksa benim sana karşı hic bir kotu niyetim yoktu ama bu forumda rengimiz çizgimiz birdir yoksay senin bileceğin iş

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,680
29,062
113
2.5 dk 14 attılar 50 görürler diye düşünüyorum

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,721
5,753
113
Faullerle falan su çeyrek 60 çıksa Süper olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...