- 22,661
- 29,041
- 113
1 dakıka 6 ile başladı güzel başladıMacimiz basladi, ust yoldaaaaaaaa
1 dakıka 6 ile başladı güzel başladıMacimiz basladi, ust yoldaaaaaaaa
Uzasa cok iyi olacak1 dakıka 6 ile başladı güzel başladı
Ev alır 169.5 üst oranı 26 dep alır 169 üstü göremedim onada 100 veriyordur kaybetmesek oynardıkbence bu macta 146 baremı rahat aşılır
yaw benım senı kaale aldıgım mı var bu mesajdan sonra da yoksay tuşuna basıp devam edıcem sen gıbı adamlarla işim olmaz yedigin kaba sıcan adamsın sen ben senın neyıne gulucem benle muhattap olmaMakina sayende iyi guldu ama sen bu şekilde konulara uzun uzun yazmaya devam et hangi gün kazancın oldu da gelip sana yazdım seviyorum seni diye gelip konuna dahil oluyorum ettiğin laflara bak ayıp cidden ayıp
Ben para için yazdığına dair bişi söylemedim sen lafı tersten anlıyorsun whatsptan sana devamlı yazan benim demek istedim ama ikimizde birbirimizi anlamıyoruz galiba sorun yok benim içinMakina sayende iyi guldu ama sen bu şekilde konulara uzun uzun yazmaya devam et hangi gün kazancın oldu da gelip sana yazdım seviyorum seni diye gelip konuna dahil oluyorum ettiğin laflara bak ayıp cidden ayıp
Ömrümde bir defa senden odul aldim başka bir konuda da zaten seni seçip attığın miktarı sna attim ne anlatıyorsun sen ben Müslümanım sen benim dinime laf eden adamsin yoksa benim sana karşı hic bir kotu niyetim yoktu ama bu forumda rengimiz çizgimiz birdir yoksay senin bileceğin işyaw benım senı kaale aldıgım mı var bu mesajdan sonra da yoksay tuşuna basıp devam edıcem sen gıbı adamlarla işim olmaz yedigin kaba sıcan adamsın sen ben senın neyıne gulucem benle muhattap olma
barem hala 42 demek kı sağlayıcı bizle aynı şeyi düşünmüyor2.5 dk 14 attılar 50 görürler diye düşünüyorum