Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ☠️AzraeL☠️ Kasa 1600 Hedef 3,4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,194
5,080
113
Ben macin uzamasina odaklanmis durumdayım

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
Ben para için yazdığına dair bişi söylemedim sen lafı tersten anlıyorsun whatsptan sana devamlı yazan benim demek istedim ama ikimizde birbirimizi anlamıyoruz galiba sorun yok benim için
Wp de 100 tane adam var herkese sürekli tek tek yazamam ki ne yapayım yani ne zaman konu acsan gelip konuna dahil oluyorum zaten

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
Wp de 100 tane adam var herkese sürekli tek tek yazamam ki ne yapayım yani ne zaman konu acsan gelip konuna dahil oluyorum zaten
Bizimde wp de 200 tane adam var herkese de cavep verebiliyoruz ve her zaman da biz yazmiyoruz ama sıkıntı yok tartışma yeri değil burası eywallah

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,721
5,753
113
İlk beş dakika 22. Az hizlansalar olacak

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,656
29,036
113
Ömrümde bir defa senden odul aldim başka bir konuda da zaten seni seçip attığın miktarı sna attim ne anlatıyorsun sen ben Müslümanım sen benim dinime laf eden adamsin yoksa benim sana karşı hic bir kotu niyetim yoktu ama bu forumda rengimiz çizgimiz birdir yoksay senin bileceğin iş
senin dinin de düşüncelerin de beni ilgilendirmiyor maalesef ben her zaman net konuşurum sen mılletı dını ıle yargılayamazsın yargılarsan yol verırler burası kumar platformu diyanet.com değil burda ateisti de var yahudisi de var muslumanı da var kımseyı islama inanmıyor dıye suclayamazsın bana paragraf yazacağına git son sohbetımızı oku ondan sonra yaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...