- 56,692
- 16,602
- 113
hayır dostum yasak maalesefliste falan alınacakmı
hayır dostum yasak maalesefliste falan alınacakmı
İlk adımda halloldu o meseleListe yapıldı dost üç kişi kazandı
Azrael devreye girdi 😁Maalesef bizlerde kazanamiyoruz artik dun hangi bahsi aldiysam tek sayıdan gittim bide en son golden macinda son 4 dakika sayi olmayınca dedim sansin da böylesi puaha
Aaa😍İlk adımda halloldu o mesele![]()
Bol şans dostSadece Kupon Atacam Yorgunluktan Dolayı.😮💨
Onu zaten haraca bağladık dost ondan yana sıkıntı yok puahaAzrael devreye girdi 😁
içerdeyizzzzzzzz 😁😁Bol şans dost
Mutlu sona ulaşıldı dostum 🙏🏻🥰Bol şans dost
Dost başta da söyledim bu frebet kazancı olmasa devam ederdim ama minimum ve maksimum 10 k olduğu için 3 kişiye roll parası atacam roll açsınlar bende açacam zaten bu konudaki diğer kişilere ulaşacaz tartışma çıkacaksa eğer paranın hepsini dağıtıp gidelim her roll sonrası tartışma çıkıyor çünküliste falan alınacakmı
😁😁😁😁Onu zaten haraca bağladık dost ondan yana sıkıntı yok puaha
Ne mutlu dostumuzaR
Mutlu sona ulaşıldı dostum 🙏🏻🥰
Min cekim yok max 10 kati dost 3 5 te yapsan 2 de yapsan cekebiliyrosun ama max 10 katiDost başta da söyledim bu frebet kazancı olmasa devam ederdim ama minimum ve maksimum 10 k olduğu için 3 kişiye roll parası atacam roll açsınlar bende açacam zaten bu konudaki diğer kişilere ulaşacaz tartışma çıkacaksa eğer paranın hepsini dağıtıp gidelim her roll sonrası tartışma çıkıyor çünkü
Kesene bereket reisDost başta da söyledim bu frebet kazancı olmasa devam ederdim ama minimum ve maksimum 10 k olduğu için 3 kişiye roll parası atacam roll açsınlar bende açacam zaten bu konudaki diğer kişilere ulaşacaz tartışma çıkacaksa eğer paranın hepsini dağıtıp gidelim her roll sonrası tartışma çıkıyor çünkü
Koy gelsin kimse laf edemez zaten 3-4 kişi vardıDost başta da söyledim bu frebet kazancı olmasa devam ederdim ama minimum ve maksimum 10 k olduğu için 3 kişiye roll parası atacam roll açsınlar bende açacam zaten bu konudaki diğer kişilere ulaşacaz tartışma çıkacaksa eğer paranın hepsini dağıtıp gidelim her roll sonrası tartışma çıkıyor çünkü
Allah'ım yarabbim bende minimumu anlamamışım ama 10 k 3 ve 5 ten büyüktür kartallar yüksek uçar puhahah😁Min cekim yok max 10 kati dost 3 5 te yapsan 2 de yapsan cekebiliyrosun ama max 10 kati
Yeni moda çıktı insanlar kendi kendilerini listeye alıyorlar kimseye sormadan. Geçen sanmamesle başladıMin cekim yok max 10 kati dost 3 5 te yapsan 2 de yapsan cekebiliyrosun ama max 10 kati
Durumlar nasıl dost belliki yine yokluklardasin puahaTebrikler @AzraeL dosrum
🙏🏻🙏🏻🙏🏻Dost başta da söyledim bu frebet kazancı olmasa devam ederdim ama minimum ve maksimum 10 k olduğu için 3 kişiye roll parası atacam roll açsınlar bende açacam zaten bu konudaki diğer kişilere ulaşacaz tartışma çıkacaksa eğer paranın hepsini dağıtıp gidelim her roll sonrası tartışma çıkıyor çünkü
konuyu kapatalım yoksa önünü alamayız 😁Allah'ım yarabbim bende minimumu anlamamışım ama 10 k 3 ve 5 ten büyüktür kartallar yüksek uçar puhahah😁