- 51,965
- 49,149
- 113
Şimdi şampiyonlar ligi düşünsün dostVar ol dostum emanetini alıp devam diyelim umarım ☘☘☘
Şimdi şampiyonlar ligi düşünsün dostVar ol dostum emanetini alıp devam diyelim umarım ☘☘☘
Yazdım IBAN öttürİsmi olan arkadaşlar dm açıyorum iban atsınlar sadece 👏
Evvet şimdi onlar düşünsün ☺🥰🥰🙏🏻Şimdi şampiyonlar ligi düşünsün dost10 orana basıyorum hemen
![]()
İzin verilmis 10 k vaybe darısı başıma amin çok aminÇekim bekliyor hala geldiği gibi atacam dostlar
Sinan'ım 3 paket uzun parliamnet koymuşum yanıma
Valla sen hakkını kaybettin geçen yorumlarda gördüm ne laf demişsin sözde ben senden para istemek için dm aç demişim Allâh iftiradan korusunYazdım IBAN öttür
Ne iftira atacağım lazım olunca bende dahil hepimiz DM demiyormuyuz.Valla sen hakkını kaybettin geçen yorumlarda gördüm ne laf demişsin sözde ben senden para istemek için dm aç demişim Allâh iftiradan korusun
Ben hariç puahaNe iftira atacağım lazım olunca bende dahil hepimiz DM demiyormuyuz.
Ben hiçbir zaman dm si k apalı olan bir kişiye dm aç diye konulara etiket atmamışım bu saate kadar ama sen öyle yazmıştın ben salak değilim metin abeeeeNe iftira atacağım lazım olunca bende dahil hepimiz DM demiyormuyuz.
SaplaSinan'ım 3 paket uzun parliamnet koymuşum yanımakim tutar beni
Azrail golcu metin delikanlı adamdir ben daha bugune kadar bir yanlışını gormedim o yuzden erken hüküm verme onun hakkında bence sadece dost tavsiyesiBen hiçbir zaman dm si k apalı olan bir kişiye dm aç diye konulara etiket atmamışım bu saate kadar ama sen öyle yazmıştın ben salak değilim metin abeeee
Öyle düşünüyorsan Senin dediğin gibi olsun. Bir daha sana tek kelime etmem.Ben hiçbir zaman dm si k apalı olan bir kişiye dm aç diye konulara etiket atmamışım bu saate kadar ama sen öyle yazmıştın ben salak değilim metin abeeee
Boşver daha geçen rolling için ona sana falan ödül atmıştım. Çabuk unutanlarla işim olmazAzrail golcu metin delikanlı adamdir ben daha bugune kadar bir yanlışını gormedim o yuzden erken hüküm verme onun hakkında bence sadece dost tavsiyesi
Özgürsün nasıl iatersen ne kadar az o kadar rahat kafa 🗿Öyle düşünüyorsan Senin dediğin gibi olsun. Bir daha sana tek kelime etmem.
Erhan ben erken hüküm vermiyorum ne zaman ona para için dm aç demişimAzrail golcu metin delikanlı adamdir ben daha bugune kadar bir yanlışını gormedim o yuzden erken hüküm verme onun hakkında bence sadece dost tavsiyesi
Attın haklısın sinan attı o yüzden sana geri atacam merak etme çekim gelsin paranı geri atarım böyle herşeyi her konuda da böyle yaz herkese ne yardım yapmışsan yaz daha fazla değer kazanırsın merak etmeBoşver daha geçen rolling için ona sana falan ödül atmıştım. Çabuk unutanlarla işim olmaz
O bazen trol sekilnde yazar bakma sen ona bende burda çoğu kez eğlence amaçlı yazıyorum bazen burda forumda gordgum 3 5 sağlam adamdan biridir kendiside zor anında sıkıştığın zman yazarsan ona eger durumu varsa sana geri dönüş yapan adam o yuzden ikinizde benim için değerlisiniz ve ortada sebep yokken durup dururken birbirinizi kırmayın 3 gunluk dünya sonuçta yapmayın lütfen bari siz yapmayinErhan ben erken hüküm vermiyorum ne zaman ona para için dm aç demişim
Dm den mesaj atmak ayrı bu şekil yazması ayrı 👈😑👉 ayrı
Atma İstemiyorumAttın haklısın sinan attı o yüzden sana geri atacam merak etme çekim gelsin paranı geri atarım böyle herşeyi her konuda da böyle yaz herkese ne yardım yapmışsan yaz daha fazla değer kazanırsın merak etme