Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling AzraeL Kasa 2.2 K Hedef 10 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Ben hiçbir zaman dm si k apalı olan bir kişiye dm aç diye konulara etiket atmamışım bu saate kadar ama sen öyle yazmıştın ben salak değilim metin abeeee
Azrail golcu metin delikanlı adamdir ben daha bugune kadar bir yanlışını gormedim o yuzden erken hüküm verme onun hakkında bence sadece dost tavsiyesi

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
Azrail golcu metin delikanlı adamdir ben daha bugune kadar bir yanlışını gormedim o yuzden erken hüküm verme onun hakkında bence sadece dost tavsiyesi
Erhan ben erken hüküm vermiyorum ne zaman ona para için dm aç demişim
Dm den mesaj atmak ayrı bu şekil yazması ayrı 👈😑👉 ayrı

sondem61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
1,188
113
El kiri için yapılan sohbetlere bak değmez dostlar

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
Boşver daha geçen rolling için ona sana falan ödül atmıştım. Çabuk unutanlarla işim olmaz
Attın haklısın sinan attı o yüzden sana geri atacam merak etme çekim gelsin paranı geri atarım böyle herşeyi her konuda da böyle yaz herkese ne yardım yapmışsan yaz daha fazla değer kazanırsın merak etme

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Erhan ben erken hüküm vermiyorum ne zaman ona para için dm aç demişim
Dm den mesaj atmak ayrı bu şekil yazması ayrı 👈😑👉 ayrı
O bazen trol sekilnde yazar bakma sen ona bende burda çoğu kez eğlence amaçlı yazıyorum bazen burda forumda gordgum 3 5 sağlam adamdan biridir kendiside zor anında sıkıştığın zman yazarsan ona eger durumu varsa sana geri dönüş yapan adam o yuzden ikinizde benim için değerlisiniz ve ortada sebep yokken durup dururken birbirinizi kırmayın 3 gunluk dünya sonuçta yapmayın lütfen bari siz yapmayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...