- 3,627
- 1,188
- 113
Yeterli cevap benceAtma İstemiyorum
Yeterli cevap benceAtma İstemiyorum
Ya bole şeylere takılıp ta bunu mesele haline getirme dost yapma bunlar sebep bile değil ve bu yüzden aranıza mesafe girmesin hastasın sen ve ortaada sebep yokken tartisyorsunuz gerek yokki bu konuda bir mesaj yaz belki 500 kişi senin attığın mesajı okuyordur onun için kalitemizden odun vermeyelim artikBiri benim hakkımda ortaya konulara böyle şeyler yazarsa olmaz @Erhan2121 sözde ben ondan para istemek için dm aç demişim külliyen yalan dolan makası bile iyi değil ❌
Hayat birinin kalbini kırmak için çok kısa basit halledilebilir şeyler için kalp kırmaya değmezBiri benim hakkımda ortaya konulara böyle şeyler yazarsa olmaz @Erhan2121 sözde ben ondan para istemek için dm aç demişim külliyen yalan dolan makası bile iyi değil ❌
Kim olursa okusun hiçkimseyi takmam ama o laf benim ateşimi çıkardı o gün ☀ sinirlendim ama sakın kaldım yine madem öyle o zaman böyleYa bole şeylere takılıp ta bunu mesele haline getirme dost yapma bunlar sebep bile değil ve bu yüzden aranıza mesafe girmesin hastasın sen ve ortaada sebep yokken tartisyorsunuz gerek yokki bu konuda bir mesaj yaz belki 500 kişi senin attığın mesajı okuyordur onun için kalitemizden odun vermeyelim artik
Bekleyin o yorumu size de gösterecem birazdan az bekleyinHayro dostum batti mulayim dostum batti azrael sinirleri bozuk bana acil yeni rolcu bulun gidip muasebesinde calisak
Hayro safi ruzgardi zaten iyi olmuş puahaHayro dostum batti mulayim dostum batti azrael sinirleri bozuk bana acil yeni rolcu bulun gidip muasebesinde calisak
Ne yorumu kral @bedof34Bekleyin o yorumu size de gösterecem birazdan az bekleyin
Benim icin hepsi kıymetliHayro safi ruzgardi zaten iyi olmuş puaha
Benim için değil burda değer verilecek adam var verilmicek adam var o yüzden adamına göre muamele etmek lazım benceBenim icin hepsi kıymetli
Marka Makina123 var.Hayro dostum batti mulayim dostum batti azrael sinirleri bozuk bana acil yeni rolcu bulun gidip muasebesinde calisak
Burda kumarbaz insanlar var degerli elit insanlar olmaz hic yok yani demi kral @bedof34Benim için değil burda değer verilecek adam var verilmicek adam var o yüzden adamına göre muamele etmek lazım bence
TersoyuzMarka Makina123 var.
Dassagini gezdirenler yesin adamın dibisin seviliyorsunBurda kumarbaz insanlar var degerli elit insanlar olmaz hic yok yani demi kral @bedof34
Hayalarına saygılar reis @bedof34Dassagini gezdirenler yesin adamın dibisin seviliyorsun