Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling AzraeL Kasa 2.2 K Hedef 10 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
Biri benim hakkımda ortaya konulara böyle şeyler yazarsa olmaz @Erhan2121 sözde ben ondan para istemek için dm aç demişim külliyen yalan dolan makası bile iyi değil ❌

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Biri benim hakkımda ortaya konulara böyle şeyler yazarsa olmaz @Erhan2121 sözde ben ondan para istemek için dm aç demişim külliyen yalan dolan makası bile iyi değil ❌
Ya bole şeylere takılıp ta bunu mesele haline getirme dost yapma bunlar sebep bile değil ve bu yüzden aranıza mesafe girmesin hastasın sen ve ortaada sebep yokken tartisyorsunuz gerek yokki bu konuda bir mesaj yaz belki 500 kişi senin attığın mesajı okuyordur onun için kalitemizden odun vermeyelim artik

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
Ya bole şeylere takılıp ta bunu mesele haline getirme dost yapma bunlar sebep bile değil ve bu yüzden aranıza mesafe girmesin hastasın sen ve ortaada sebep yokken tartisyorsunuz gerek yokki bu konuda bir mesaj yaz belki 500 kişi senin attığın mesajı okuyordur onun için kalitemizden odun vermeyelim artik
Kim olursa okusun hiçkimseyi takmam ama o laf benim ateşimi çıkardı o gün ☀ sinirlendim ama sakın kaldım yine madem öyle o zaman böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...