- 18,703
- 11,063
- 113
3lük oldu çaktırmaAltta barem 139 böyle devam harbi
3lük oldu çaktırmaAltta barem 139 böyle devam harbi
Bol bol şanslar Azrail sitenin jokerbet olduğunu kimse anlamamışGelirseeee
Meto ömürlük banın bittimiBol bol şanslar Azrail sitenin jokerbet olduğunu kimse anlamamış![]()
O maç sabah 157.5 ben vurunca 152.5 başlamadan önce 149.5 a düştü takip ettim bir önceki maçta alt atmışlardı vurduk alta bu kupona karılar vardı koyacaktık üst uzadı oda Avustralya ligi geldi 😀Altta barem 139 böyle devam harbi
Haftalık ti ömürlük olsa burada ne işim varMeto ömürlük banın bittimi
Hoş geldinHaftalık ti ömürlük olsa burada ne işim var
Önemli olan kaç alıyo acaba orasını göremedik 😁Bol bol şanslar Azrail sitenin jokerbet olduğunu kimse anlamamış![]()
Onu söyleyemiyoruz yalnız hdhdhÖnemli olan kaç alıyo acaba orasını göremedik 😁
Bak banın açılmış gene kendi kalene gol atmışsın dakka 1 gol 1 🤣🤣🤣Bol bol şanslar Azrail sitenin jokerbet olduğunu kimse anlamamış![]()
Gözümüz yok da merak ettik 😁Onu söyleyemiyoruz yalnız hdhdh
Avustralya'nın gelmeme ihtimali kalmadı 3 saniyelik hücum yapıyorlarO maç sabah 157.5 ben vurunca 152.5 başlamadan önce 149.5 a düştü takip ettim bir önceki maçta alt atmışlardı vurduk alta bu kupona karılar vardı koyacaktık üst uzadı oda Avustralya ligi geldi 😀
10k mi kankaBak banın açılmış gene kendi kalene gol atmışsın dakka 1 gol 1 🤣🤣🤣
Ben her sitede oynarım metin bey bonus yok yüklü girdim bu kupona gelmezse ben gelirim yanına bir gol de ben atarım 😁😁😁
Bende ettim çaktırma kankaGözümüz yok da merak ettik 😁
Onun oyun taktiğine göre 30-40k alıyordurÖnemli olan kaç alıyo acaba orasını göremedik 😁