Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Badanacı / Kombine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,339
5,892
113
Selamlar bu konu altinda kupon fikir alışverişi vs yapalım diye düşündüm. Sevgili adminlerimiz forumda bir tane böyle konuya ihtiyaç olduğunu düşünüyorum en azından stres atmak içinn umarim kırmazsiniz. İlk kez bir sohbet konusu açtım amacı aşarsa kapatabilirsiniz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
109,918
62,063
113
Selamlar bu konu altinda kupon fikir alışverişi vs yapalım diye düşündüm. Sevgili adminlerimiz forumda bir tane böyle konuya ihtiyaç olduğunu düşünüyorum en azından stres atmak içinn umarim kırmazsiniz. İlk kez bir sohbet konusu açtım amacı aşarsa kapatabilirsiniz
Boşuna acmissin muhabbet konularinin hepsi kilitleniyor

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,320
7,741
113
gs bjk maçına ev sahıbı 2.5 üst oyna 5 k bas dost

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,281
10,468
113
Galatasarayın şuanki performansı Beşiktaş'a göre çok iyi ve beşiktaş evinde olma avantajı var sadece
Neye göre çok daha iyi mesela?Ben çok fanatik bir Galatasaraylı olarak bu maçı kafadan Beşiktaş düşünüyorum.Lig maçlarını izliyor musun?Beşiktaş son haftalarda muhteşem top oynuyor.Galatasaray son maçlarında berbat durumda komplike oyun 0.Özellikle maç rotasyonu açısından çok kötü bir döneme denk geldi aklı Beşiktaş maçında değil Liverpool maçında.Fanatik Galatasaraylı olarak derbiyi her türlü Beşiktaş’a vereceğim

murat19953

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
871
409
63
Neye göre çok daha iyi mesela?Ben çok fanatik bir Galatasaraylı olarak bu maçı kafadan Beşiktaş düşünüyorum.Lig maçlarını izliyor musun?Beşiktaş son haftalarda muhteşem top oynuyor.Galatasaray son maçlarında berbat durumda komplike oyun 0.Özellikle maç rotasyonu açısından çok kötü bir döneme denk geldi aklı Beşiktaş maçında değil Liverpool maçında.Fanatik Galatasaraylı olarak derbiyi her türlü Beşiktaş’a vereceğim
Bende beşiktaş olduğum için Galatasaray diye düşünüyorum bu yüzden kendi tuttuğum takıma bu maçta hiç iyi bakmıyorum maç başlasın görecez

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,274
53,045
113
Galatasarayın şuanki performansı Beşiktaş'a göre çok iyi ve beşiktaş evinde olma avantajı var sadece
Gs nin performansı bjk den iyimi suan yoksa benmi yanlış anladım bjk son dönemde Türkiye liginde açık ara en iyi top oynayan takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...