- 63,553
- 35,269
- 113
Kapat lan burayı kapat
Burdan devam mıBadanacilik ölmez
Uygundur badana fırçası önerilerinizi de bekliyorumBurdan devam mı
Adamin çekimi gelsin once kim aktif konuda varsa odul atariz dost her konuya tasimayalim@Erhan2121 burdan devam gel
liste yapmışmıydın reisAdamin çekimi gelsin once kim aktif konuda varsa odul atariz dost her konuya tasimayalim
Ben aktifim dost işe yarar mıAdamin çekimi gelsin once kim aktif konuda varsa odul atariz dost her konuya tasimayalim
Tamam dost listede yokum demiAdamin çekimi gelsin once kim aktif konuda varsa odul atariz dost her konuya tasimayalim
Konuda aktif takip ettiysen olursun değilsen maalsefTamam dost listede yokum demi
Bide resmi konuşuyon ki beni öldürüyon yeminleKonuda aktif takipçi ettiysen olursun değilsen maalsef
Çekiliş hariç mi çekiliş olacakmış çünküAdamin çekimi gelsin once kim aktif konuda varsa odul atariz dost her konuya tasimayalim
tamam reis sen bakar söylersin de nerden görecez onu sordum ben sadeceKonuda aktif takip ettiysen olursun değilsen maalsef
Ben dm atarım kimi secersemtamam reis sen bakar söylersin de nerden görecez onu sordum ben sadece![]()
AyennÇekiliş hariç mi çekiliş olacakmış çünkü
reis çekiliş harici erhan 1k , sonra konuda aktif takip eden 8 kişi 500tl galibaÇekiliş hariç mi çekiliş olacakmış çünkü
Aktif istiyor bide değişik fantazilere sahipÇekiliş hariç mi çekiliş olacakmış çünkü
Lan en çok takip edenlerden birisin taktın 500e ne tuhaf adamsın skskslşareis çekiliş harici erhan 1k , sonra konuda aktif takip eden 8 kişi 500tl galiba
Zengin olacakLan en çok takip edenlerden birisin taktın 500e ne tuhaf adamsın skskslşa